Dízel v benzin annak, aki egy héten 350km-t utazik és nem szeretne sokat költeni a dolgokra egyáltalán?
tehát összeségében. ha dízelhez hozzá kell nyúlni, az rohadt nagy gáz.. annak az árából kompletten fel lehet újítani a benzinmotort.. viszont benzines zabál.:D
szóval szerintetek ?
Így évi ~18500km-t fogsz menni, ha 3 literrel kevesebbet eszik, mint a benzines akkor megspórolsz 218 000-ret. HA három évig nem kell hozzányúlni, akkor már belefér egy generál is.
Szerintem attól is függ, mire veszed. Azért nem mindegy, hogy mondjuk minden nap nyomsz 35km-t pályán, vagy minden nap dugózol a XVIII. kerületből Solymárra és vissza.
a 110LE-s TDi ben már van, és változó geometriás turbóval, szóval nálam az kilőve:/
nekem nem fér bele ilyen felesleges százezrek kidobása ilyen sz.arokra.. egy évre nekem 400e ft maga a tankolás..
6literrel számoltam és nem mindennap fogok menni vele:D:D tehát nem az év 365napján.
MARADJUNK A KÉRDÉSNÉL VAGY NEIS ÍRJATOK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!