90LE-s 1.9 TDi-ben ugye nincs kettőstömegű lendkerék és nem geometriai változós turbó van benne hanem sima?
Figyelt kérdés
magyarán kb nincs az egész konstrukcióban ami elromoljon, ugye?:)
mi tud elromolni ami drága?:D
2013. júl. 25. 21:44
1/8 anonim válasza:
A 110 LE-s a geometriai változós turbós,viszont kettőstömegü van benne.
2/8 anonim válasza:
Ez már magas nyomú rendszer el tud romlani bene az i jelöli vagyis Turbo Diesel Intercoole ja meg a turbó is ha elromlik az is húzós összeg lehet.Ha nagyon félsz ezektól keres sima szívó dízeleket vagy maximum a sima TD ket
3/8 anonim válasza:
1# jó írta!
macilaci08
Ezek még nem a "nagy" nyomású dízelek
A TDI jelentése: Turbo Direct Injection
4/8 anonim válasza:
értem de szerintem megbízhatóbb egy sima szívódízeles vagy TD jelölésű passat
5/8 anonim válasza:
Sima szívódiesel valóban megbízható, csak elavult, és a fogyasztás-teljesítmény aránya elég gatya.
Amiről macilaci beszélt magasnyomású diesel az a PD elemes ha jól tudom.
6/8 anonim válasza:
igen azok azok én keveredtem be bocsesz
7/8 A kérdező kommentje:
szóval a kérdésemre a válasz igen.:D
és ezek a motorok megbízhatóak? hány km-t mennek el?:D
és nem szervíz igényes ugye ?
2013. júl. 25. 22:49
8/8 anonim válasza:
A sima Tdi nagyonmegbízható ha rendesen karban van tartva.
A PD TDI a nagynyomásos de az nem a megbízhatóságáról híres ha nagynyomású akkor hdi a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!