E36 320i vs 323i fogyasztás VÁROSBAN?
Azt hallottam, hogy a 320i motorja gyengusz a kasztnihoz, ezért eszik is rendesen. Ismerősöm 11 literrel megyeget el Budapesten, nyugodt vezetési stílussal( dinamikusnak nem mondható, lassú, kiegyensúlyozott gyorsítások). A kérdésem az, hogy egy 323i-t(ami ugye a 170 lóerős újabb 2,5-ös motorral van szerelve) ki lehet hozni városban az említett 11 literes fogyasztásra(ami nagyon ideálisnak tűnik nekem), vagy azért jár a nagyobb motorral a nagyobb fogyasztás?
Végszónak: kérlek amiatt ne szóljatok le, mert városba nagy motoros benzinest akarok, és akkor a fogyasztásról kérdezek. :D
Volt szerencsém azóta vezetni az ismerősöm kocsiját, igazi fanatikus által gondozott autó, nagyon kellemes volt, igaz, a benne lévő km-ek száma 80%-ban autópályán "keletkeztek".
Azóta egy ~210 lóerőre húzott 323ti-ben is ülhettem, itt csak mint utas, viszont amilyen élményt kaptam, azóta nem a fogyasztást számolgatom, hanem a lóerőket. :D
Persze azért érdekelnek a különbségek, ezért is emeltem ki a kérdést.
320i/323i/325i(most már ez is) sofőrök írjátok meg mennyit fogyaszt(ott) az autótok városban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!