Ha egy alap 50-es robogót átalakítanak 70-esre, és minden más marad, akkor mi lesz az eredmény? (fogyasztás, Valós (! ) végsebesség)
Azért kérdezem mert nekem is van egy Yamaha robogóm, vegyesen 3,5 litert fogyaszt. Mikor vettem akkor azt mondták hogy 70-es,(azért mondták szerintem, mert nem működik az önindító és erre fogták.)
70km/h a végsebessége 82kg alatt, mint gyárilag. GPS-el lett mérve nem csal a km óra sem, de ez a sebesség teljesen reális, az Aerox is ennyit visz, csak a km órája 70-nél 90-95-öt mutat.. aki ért a témához az úgy is tudja, nem kell magyaráznom, a 13-14 éves okoskodók meg kíméljenek, hogy megy a kis pö.csköszörűjük fojtás nélkül 90-nel megy...
Még lemaradt, hogy nem vagyok 14-éves, és oka van az imént leírt okoskodásomnak. Egyszerűen idegesítő a hozzáállásod (gondolok arra, hogy kérdezek valamit, és lökjétek a válaszokat, úgyse tudtok segíteni, de azért megbocsátok ezért. Flegmának tűnik a kérdés, és az értelmetlennek titulált rövid és velős válaszomra a reakciód is. Nagyjából azt tudom belőle kivenni, hogy te most kemény 15-16 éves vagy, akinek van személyazonosságija, jogsija, motorja, de a kis 13-14-évesek neki ne okoskodjanak... Vicces :) )
18/f (annyk ellenére, hogy hivatalosan felnőtt vagyok //hurráá, már nem tartozok a 16-17-éves kölkök táborába//, mindenem megvan, talán még több is, próbálok nem elszállni magamtól...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!