Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Túl nagy a motorom áramfogyasz...

Túl nagy a motorom áramfogyasztása. Ez így orvosolható? (lent)

Figyelt kérdés
Üdv! A motorom sok fölösleges okossággal van ellátva, mint pl. stroboszkóp, 12v-os csatlakozó, de a fö probléma véleményem szerint a xenon. Magában a xenon talán nem is lenne baj, a gond az, hogy a gyári égök nincsenek kiiktatva, hanem bele vannak vezetve az irányjelzöbe (szerintem tök fölösleges), így egyszerre ég a xenon, a régi fényszórók az indexbúra alatt, ha még a távfényt is bekapcsolom, szinte hallom, ahogy sír az akksim... Húzok egy nagy gázt, akkor a régi fényszórók az indexbúra alatt elalszanak/pislákolnak. Nincs rájuk szükségem, szeretném lekötni öket. elég lenne, ha csak kicsavarnám az izzókat, vagy iktassak be egy kapcsolót? Nem vagyok nagy villanyszerelö, ezér is tettem fel a kérdést, válaszaitokat elöre köszönöm!

2013. júl. 23. 23:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem a bebarkácsolt kínai xenont iktasd inkább ki mindenestől. A többit meg állítsd vissza és ha erős fényt akarsz inkább kapcsold távolságira mint a vakító xenonnal kínozz másokat.

Egyébként ha biztosan nem jut be oda (a búra alá) víz vagy bármi, ami rövidre tudná zárni (pl. apró fémdarab), akkor elég lehet kikapni az izzókat.

2013. júl. 23. 23:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Kösz a segítséget! :)
2013. júl. 24. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!