Túl nagy a motorom áramfogyasztása. Ez így orvosolható? (lent)
Figyelt kérdés
Üdv! A motorom sok fölösleges okossággal van ellátva, mint pl. stroboszkóp, 12v-os csatlakozó, de a fö probléma véleményem szerint a xenon. Magában a xenon talán nem is lenne baj, a gond az, hogy a gyári égök nincsenek kiiktatva, hanem bele vannak vezetve az irányjelzöbe (szerintem tök fölösleges), így egyszerre ég a xenon, a régi fényszórók az indexbúra alatt, ha még a távfényt is bekapcsolom, szinte hallom, ahogy sír az akksim... Húzok egy nagy gázt, akkor a régi fényszórók az indexbúra alatt elalszanak/pislákolnak. Nincs rájuk szükségem, szeretném lekötni öket. elég lenne, ha csak kicsavarnám az izzókat, vagy iktassak be egy kapcsolót? Nem vagyok nagy villanyszerelö, ezér is tettem fel a kérdést, válaszaitokat elöre köszönöm!2013. júl. 23. 23:19
1/2 anonim válasza:
Szerintem a bebarkácsolt kínai xenont iktasd inkább ki mindenestől. A többit meg állítsd vissza és ha erős fényt akarsz inkább kapcsold távolságira mint a vakító xenonnal kínozz másokat.
Egyébként ha biztosan nem jut be oda (a búra alá) víz vagy bármi, ami rövidre tudná zárni (pl. apró fémdarab), akkor elég lehet kikapni az izzókat.
2/2 A kérdező kommentje:
Kösz a segítséget! :)
2013. júl. 24. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!