Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagyon gáz vagyok, hogy van...

Nagyon gáz vagyok, hogy van motorom és soha nem megyek gyorsabban a megengedettnél?

Figyelt kérdés

Sziasztok 1éve van motorom 300ccm 220km/h ig van kiórázva és még városon bellül 70nél többel nem mentem nem tartanak gáznak szerintetek?

Autópályán egyszer mentem 120al és ennyi volt.

2013. júl. 23. 10:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%

Annyival menj amennyivel úgy érzed tudsz biztonságosan közlekedni és jól érzed magad a motoron.

Az a lényeg, hogy érezd a motort és azt érezd, hogy teljesen ura vagy a motornak. Ha ez 70 akkor 70-en.

Nem gáz ez, sőt! Ez egy jó tulajdonság, hogy nem eszetlenül száguldozol!

2013. júl. 23. 10:13
 2/20 anonim ***** válasza:
93%
Nem értelek. Most azért mért lennél ház mert nem mész 220al a halálba? Inkább lassan menj meg tartsanak "gáznak" mint,hogy meghalj.
 3/20 anonim ***** válasza:
95%
Nem gáz. Végül is ismered a mondást, nem? Lassan járj...:)
 4/20 anonim ***** válasza:
*gáz
2013. júl. 23. 10:14
 5/20 anonim ***** válasza:
91%
Úgy élj, hogy motorozhass, de úgy motorozz, hogy élhess!
2013. júl. 23. 10:17
 6/20 A kérdező kommentje:

Amikor megyek mindegyik motoros városon bellül legalább 100al megy és csak úgy húznak el elöttem én nagyon előzni se szoktam pirosnál nem tolakodok előre én alapból félek,hogy valami balesetet okozok így nem nagyon merek gyorsan menni.

Autópálya durva olyan vadbarmok vannak.

2013. júl. 23. 10:18
 7/20 anonim ***** válasza:
91%
Az Ő életük, neked ezzel nem kéne ennyit foglalkoznod, pláne megfelelni nekik, vagy bárki másnak!
2013. júl. 23. 10:28
 8/20 Beviz Elek ***** válasza:

Tehát azért mész lassan mert félsz?

Nem gond, annyival menj amennyit még biztonsáosnak érzel. Majd ha rendesen érezni fogod a motort és igazán élvezni fogod a motorozást, akkor majf szlalomozhatsz és száguldozhatsz nyugodtan:)

2013. júl. 23. 10:30
 9/20 A kérdező kommentje:
hát egy csöppet még félek 2hónapja van meg a jogsim.
2013. júl. 23. 10:31
 10/20 anonim ***** válasza:
Tudod ez olyan, hogy elhúz melletted százzal lakott területen, majd 5km múlva te őmellette 70nel, s látod hogy a fára van tekeredve kétszer, a társak pedig épp a mentőt hívják. Szóval ne azt nézd ki hogy megy, hanem úgy csináld ahogy neked jó! Én sem érzem cikinek, ha a városi forgalomban a külső sávban cammogok 50 km el, belül meg előznek ladával, trabival, corzával, swiftel. Főleg ilyentájt nyáron. Ablak le, kikönyököl, nézelődés (az utat is figyelve) zene azt ennyi. Időbe kell indulni és nem kell sietni h odaérj. De amúgyis jobb későn mint soha.
2013. júl. 23. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!