Nagyon gáz vagyok, hogy van motorom és soha nem megyek gyorsabban a megengedettnél?
Sziasztok 1éve van motorom 300ccm 220km/h ig van kiórázva és még városon bellül 70nél többel nem mentem nem tartanak gáznak szerintetek?
Autópályán egyszer mentem 120al és ennyi volt.
Annyival menj amennyivel úgy érzed tudsz biztonságosan közlekedni és jól érzed magad a motoron.
Az a lényeg, hogy érezd a motort és azt érezd, hogy teljesen ura vagy a motornak. Ha ez 70 akkor 70-en.
Nem gáz ez, sőt! Ez egy jó tulajdonság, hogy nem eszetlenül száguldozol!
Amikor megyek mindegyik motoros városon bellül legalább 100al megy és csak úgy húznak el elöttem én nagyon előzni se szoktam pirosnál nem tolakodok előre én alapból félek,hogy valami balesetet okozok így nem nagyon merek gyorsan menni.
Autópálya durva olyan vadbarmok vannak.
Tehát azért mész lassan mert félsz?
Nem gond, annyival menj amennyit még biztonsáosnak érzel. Majd ha rendesen érezni fogod a motort és igazán élvezni fogod a motorozást, akkor majf szlalomozhatsz és száguldozhatsz nyugodtan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!