Hogyan tudom visszaszerezni a pénzem?
Figyelt kérdés
Vettem egy motort de az eladó nem mondta, hogy a gyertya be van ragasztva mert kiment a menet de így ebben a formában életveszélyes rám és a forgalomra nézve is!! (Elmondása szerint nem tudott róla mert szerelő csinálta.)Eszi az olajat lehet, hogy a hengerbe került menet felolvadt a hengerre és megette a gyűrűket. Ezekről a hibákról nem kaptam tájékoztatást hova forduljak a pénzért? fel tudom jelenteni? 2 hete vettem csak most vittem el a szerelőmhöz. De amikor vettem lábon hoztam 40km-t mentem vele semmi hibát nem mutatott de az olahjat nem néztem elindulás előtt mennyi van benne.2013. júl. 22. 14:02
11/14 anonim válasza:
A Kymco nem kínai haem taiwani, amúgy GY/ kódnevű Honda licence blokk van bennük, a komplett hengerfej 10000 ft hozzá:
12/14 anonim válasza:
*GY6 akart lenni de nem is ez a lényeg
13/14 anonim válasza:
A menetet megjavítják neked 1500 Ft-ért.
Olajfogyasztást lehet látni a kipufogógáz színéből.
De egy fúrás+új dugattyú megvan kb 6000 Ft-ból.
Én nem problémáznák vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!