Hogyan tudnám csalótól visszaszerezni a pénzem? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Vaterán vettem egy ágyneműt, aznap át is utaltam az árát, azonban mikor megérkezett, egy majdnem darabjaira hulló, tiszta szakadt, nylon anyagú teljesen selejt dolgot kaptam. Írtam az illetőnek hogy utalja vissza a pénzem, én pedig visszapostázom neki, de azóta sem reagál. Ha feljelentést teszek a rendőrségen, az csak húzódik. Szerintetek lehet-e úgy visszapostázni neki a csomagot, hogy ki kelljen fizetnie az árát?2011. dec. 28. 14:01
1/3 anonim válasza:
Legfeljebb utánvéttel lehetne megoldani, mert ott elöször ki kell fizetnie és csak utána kapja meg a csomagot, de ha nem veszi át, akkor az összes költség a tied.
Az egyetlen megoldás a feljelentés. De nem ártana a Vaerán is bejelenteni, akkor kitiltják.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez az ami a probléma, hogy tuti nem veszi át, hisz már írtam neki hogy vissza akarom küldeni. De ő nem reagál. Most írtam a Vatera ügyfélszolgálatának is.
2011. dec. 28. 14:15
3/3 Katoonene válasza:
A Vaterások se fognak semmi se csinálni, maximum akkor, ha 10-ből 10 értékelés negatív lesz. De amíg 10-ből legalább 4-5 értékelés pozitív, nem lépnek az ügyben, nekik is számít minden jutalék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!