Szerintetek van értelme?
Figyelt kérdés
Tegnap keresgéltem a netten Autó szervizt mert beszart a kocsim. Találtam egy honlapot amit Kedvezmény add ha rajtuk keresztül viszem el az autóm egy náluk regisztrált márkaszervizbe! Na már most én úgy látom kb semmi hasznuk nincsen ebből ergo lehet hogy valahol ott van a csapda csak én nem látom? Nem hiszem, hogy berakhatom a honlap linkjét ezért azt mondom, hogy a Márkaszervizek kedvezménnyel kulcsszóra kidobja a google.2009. okt. 21. 12:24
11/11 A kérdező kommentje:
1. Azért nem vinném sufniba mert ott nem vállalnak felelősséget az okozott károkért! Ha szarul csavarnak be valamit vagy rosszul szerelnek össze valamit akkor a Márkaszerviz garanciálisan megcsinálja mert le volt dokumentálva ,hogy igen ők csinálták elnézést ok. Ott rádugja a kütyüt és már mondja is hogy hoho két napja kolbászt ettél hagymával...:)
2. A motorral van valami baj. Nem tudom mi lehet a gond szerintem a gyújtással mert a kocsi menet közben rángat.
2009. okt. 22. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!