Szerintetek van értelme?
Reklám. A szervíz fizet a reklámozó cégnek, ha visz ügyfelet. Te kapsz kedvezményt az amúgy igen magas óradíjból. Mondjuk ha eredetileg 8000Ft/óra a szervíz, akko csakmostcsaknekedcsak 7500Ft/óra lesz. Legyen a szervíz ott 10 óra. A szervíznek még így is megéri, te boldog vagy, mert ugye %%%.
De lehet, hogy 4000Ft/óráért találsz nem márkaszervízt, hanem egy "elég jó autószerelőt". Aki 3 munkaóra alatt megcsinálja legalább olyan jól, mint a márkaszervíz. Annyi, hogy esetleg tovább tart az alkatrész beszerzése...
Még mindig nem érted!
Olyan áron dolgoznak, hogy a gatyád is rámegy, még kedvezménnyel is, mivel "márkaszerviz"!
Viszont ha keresel egy megbizható jó szerelőt, akinek nem csak "neve" van, hanem tudja is mit csinál, és hozzá még netán becsületes is, sokkal olcsóbban meg tudod javittatni az autódat!
nem lehet, hogy ne legyen senki a környezetedben, akinek van megbizható ismerőse.
De ha nem hiszel nekünk, akkor kérdezz rá, hogy mennyibe kerülne a javitás itt és ott?!
egyetértek. a többiekkel.
egy valamit tanulj meg. ha olyat olvasol, vagy látsz, amiből neked azjön le, h tejársz jól, azt sürgősen felejtsd el. itt az országban ilyen nincsen. te nemjársz jól, sehogy sem. főleg nem ha bedőlsz az ilyen "kedvezményeknek". még a 10-20% engedménnyel is többet fogsz fizetni, mint egy mezei, sarki szerelőbácsinál.
az ügyfél soha sehol nemjár jól ebben az országban. sajnos ezvan.
Rendben értem az érveket és köszönöm!
DE: ez az autó egy Ford Focus c max elég új kocsi de gari már nincsen rá. Vagyis sufni szervizbe nem vihetem. Vannak olyan szervizek amik rendesen komputerrel megtudják nézni mi a baj a kocsinak? Vagy ezt csak rendes márkaszervizben tehetem meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!