Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek van értelme?

Szerintetek van értelme?

Figyelt kérdés
Tegnap keresgéltem a netten Autó szervizt mert beszart a kocsim. Találtam egy honlapot amit Kedvezmény add ha rajtuk keresztül viszem el az autóm egy náluk regisztrált márkaszervizbe! Na már most én úgy látom kb semmi hasznuk nincsen ebből ergo lehet hogy valahol ott van a csapda csak én nem látom? Nem hiszem, hogy berakhatom a honlap linkjét ezért azt mondom, hogy a Márkaszervizek kedvezménnyel kulcsszóra kidobja a google.
2009. okt. 21. 12:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
És.
2009. okt. 21. 12:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Mit és? Ez nem válasz ,hogy "És"...
2009. okt. 21. 12:52
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
A honlapon levő szervizek fizetnek neki a reklámért, ennyi. (A honlap sok új ügyfelet generál(hat), ergo a szervíz fizet havi átalányt, vagy jutalékot minden új kuncsaft után.)
2009. okt. 21. 12:55
 4/11 anonim ***** válasza:

Reklám. A szervíz fizet a reklámozó cégnek, ha visz ügyfelet. Te kapsz kedvezményt az amúgy igen magas óradíjból. Mondjuk ha eredetileg 8000Ft/óra a szervíz, akko csakmostcsaknekedcsak 7500Ft/óra lesz. Legyen a szervíz ott 10 óra. A szervíznek még így is megéri, te boldog vagy, mert ugye %%%.

De lehet, hogy 4000Ft/óráért találsz nem márkaszervízt, hanem egy "elég jó autószerelőt". Aki 3 munkaóra alatt megcsinálja legalább olyan jól, mint a márkaszervíz. Annyi, hogy esetleg tovább tart az alkatrész beszerzése...

2009. okt. 21. 12:58
 5/11 A kérdező kommentje:
Vagyis én mint ügyfél csakis jól jöhetek ki a dologból nem? Hisz az autómat is megcsinálják meg ha kapok 10 20 % kedvezményt az pénztárcámnak is jó.:)
2009. okt. 21. 13:05
 6/11 anonim ***** válasza:

Még mindig nem érted!

Olyan áron dolgoznak, hogy a gatyád is rámegy, még kedvezménnyel is, mivel "márkaszerviz"!

Viszont ha keresel egy megbizható jó szerelőt, akinek nem csak "neve" van, hanem tudja is mit csinál, és hozzá még netán becsületes is, sokkal olcsóbban meg tudod javittatni az autódat!

nem lehet, hogy ne legyen senki a környezetedben, akinek van megbizható ismerőse.

De ha nem hiszel nekünk, akkor kérdezz rá, hogy mennyibe kerülne a javitás itt és ott?!

2009. okt. 21. 13:16
 7/11 anonim ***** válasza:

egyetértek. a többiekkel.

egy valamit tanulj meg. ha olyat olvasol, vagy látsz, amiből neked azjön le, h tejársz jól, azt sürgősen felejtsd el. itt az országban ilyen nincsen. te nemjársz jól, sehogy sem. főleg nem ha bedőlsz az ilyen "kedvezményeknek". még a 10-20% engedménnyel is többet fogsz fizetni, mint egy mezei, sarki szerelőbácsinál.

az ügyfél soha sehol nemjár jól ebben az országban. sajnos ezvan.

2009. okt. 21. 13:49
 8/11 A kérdező kommentje:

Rendben értem az érveket és köszönöm!

DE: ez az autó egy Ford Focus c max elég új kocsi de gari már nincsen rá. Vagyis sufni szervizbe nem vihetem. Vannak olyan szervizek amik rendesen komputerrel megtudják nézni mi a baj a kocsinak? Vagy ezt csak rendes márkaszervizben tehetem meg?

2009. okt. 21. 15:07
 9/11 anonim ***** válasza:
ezt nem értem. Ha már nincs rá gari akkor mért nem viheted sufni szervízbe? Mert ha garis akkor csak márkaszervíz jöhet szóba, de pont h már nem is garis, tehát mindegy. más akkor, ha nem akarod sufniba vinni, de olyan nincs h nem lehet.
2009. okt. 21. 17:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Mit jelent, hogy beszart.Nem tudnád részletesebben leírni.
2009. okt. 21. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!