Mi történne a kocsival, ha alapjáraton járatnám egyfolytában 4 napig?
Kedves előzőkettő, a hetes vagyok.
Mivel sem a nagybetűket, sem az írásjeleket nem ismered. Nem vagyok hajlandó rejtvényt fejteni, és az ömlesztett zagyvaságodból kihámozni, hol végződik egy mondat, és hol kezdődik a következő.
Annyit azért kihámoztam belőle, hogy például sosem hallottál a termosztátról. Akármennyi minusz van kint, ameddig a víz nem éri el a 92 fokot, nem nyit ki, a víz csak a fűtés körben kering.
Már legalább 20 autós telem volt, és minden téli reggel alapjáraton melegítem a motort, mert utálok hideg autóba ülni. Égy erős, -15 fokban is eléri az üzemi hőmérsékletet, és ha reggel túl sokáig kávézom, még a termosztát is kinyit, sőt a hűtőventilátor is bekapcsol.
Mondj még okosságokat, szeretek vidám dolgokat olvasni...
Kösz, ne mondj.... közben megnéztem a többi okosságodat is, látom nem csak az autókhoz "értesz"...
Olvasgattam kicsit... aztán közben valahogy már csak 57%-od van 58 helyett :)))) mennyit szeretnél holnapra? 40-et?
De szánalmas! Lenyomja a százalékodat:DD
Erről a youtubos videó jut eszembe, ami a Maúnika só egyik részletét mutatja és a kissrác azzal fenyegetőzik, hogy leereszti a másik bicajának kerekeit :)
Sírok a röhögéstől XD
ugy foglak hivni hogy hetes jo
tudom te ertesz legjobban a motorokhoz de azert ezt olvasd el gondolom valami igazsag lehet benne ha mar a BMW nel dolgozik belinkelhetem esetleg ha ugy gondolod en fogalmaztam ezt megde kimasoltam az eredetit
BMW - Dabóczi Balázs: A sokszor hallottakkal ellentétben nem javasoljuk álló helyzetben járatni az autót nagy hidegben. Ennek egyszerű oka van, a motor így éri el a lehető leghamarabb az üzemi hőmérsékletét, illetve a katalizátorok működési hőmérséklete ezzel a módszerrel garantálható a leggyorsabban. Így keletkeznek a lehető legrövidebb ideig olyan anyagok, amelyek a motor károsodásában jelentős szerepet játszhatnak (savas kémhatású vegyületek).
Kamikázeh*lyegyerek. Mivel a nagybetűket és az írásjeleket nem ismered, nem fárasztom magam azzal, hogy megpróbáljak gondolatokat kihámozni az ideböfögött betűhalmazodból.
Vetíteni azt tudsz, hogy épp mit csinálsz, mit fejlesztesz.... aha, persze, én meg a római pápa vagyok. Gondolom most, hogy nyári szünet van, nem kell menni iskolába, rengeteg időd van gyakorikérdéseket olvasni.
Csak egy jó tanács: ne oszd az észt, neked sincs sok.
További jó hőbörgést, néha vissza fogok nézni röhögni, de a további kommunikációt befejeztem veles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!