Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi történne a kocsival, ha...

Mi történne a kocsival, ha alapjáraton járatnám egyfolytában 4 napig?

Figyelt kérdés
0,5 litert fogyaszt óránként, 50 literes a tank. Lenne valami baja, ha elindítanám tele tankkal és menne 4 napig folyamatosan?
2013. júl. 19. 21:09
1 2 3
 11/21 kamikaze17 ***** válasza:
0%
kedves 7 es nem csak benzinmotor letezik a vilagon hanem dizel is es mi van ha dizelrol van szo akkor sem kormolodik le semmi nem egy turbot lattam mar lekormolodva sok varosi forgalom miatt akkor nem beszelek a helybeni jaratasrol tobb napon keresztul ugyanis itt arrol van szo hogy a motor helyben lesz jaratva majd kivancsi lennek egy VGT-nek mennyire tesz jot az ilyen tobbnapos jaratas alapjaraton
2013. júl. 22. 20:55
 12/21 kamikaze17 ***** válasza:
0%
ismet a 7 esnek arrol is szo volt hogy az idei marcius 15 ei idojarasi viszonyok kozott kellene jaratni a motort tobb napig arra is kivancsi lennek hogy csak sima alapjaraton azokban az idojarasi viszonyokban mikor lenne uzemi homersekletu a motor a katalizator kotve hiszem hogy folyamatos futes mellett valaha is eleri az uzemi homersekletet lehet elmeletben meg egy jo meleg garazsban jo ertekeket lehet meregetni de -10 fokos hidegben terheles nelkul el hiheted egeszen mas ertekek lesznek
2013. júl. 22. 21:09
 13/21 anonim ***** válasza:

Kedves előzőkettő, a hetes vagyok.

Mivel sem a nagybetűket, sem az írásjeleket nem ismered. Nem vagyok hajlandó rejtvényt fejteni, és az ömlesztett zagyvaságodból kihámozni, hol végződik egy mondat, és hol kezdődik a következő.

Annyit azért kihámoztam belőle, hogy például sosem hallottál a termosztátról. Akármennyi minusz van kint, ameddig a víz nem éri el a 92 fokot, nem nyit ki, a víz csak a fűtés körben kering.

Már legalább 20 autós telem volt, és minden téli reggel alapjáraton melegítem a motort, mert utálok hideg autóba ülni. Égy erős, -15 fokban is eléri az üzemi hőmérsékletet, és ha reggel túl sokáig kávézom, még a termosztát is kinyit, sőt a hűtőventilátor is bekapcsol.

Mondj még okosságokat, szeretek vidám dolgokat olvasni...

2013. júl. 22. 22:33
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Kösz, ne mondj.... közben megnéztem a többi okosságodat is, látom nem csak az autókhoz "értesz"...

Olvasgattam kicsit... aztán közben valahogy már csak 57%-od van 58 helyett :)))) mennyit szeretnél holnapra? 40-et?

2013. júl. 22. 22:39
 15/21 kamikaze17 ***** válasza:
0%
csak itt nem percekrol volt szo hanem napokrol de csak nyugodtan melegitsd en is melegitem nem is mondom hogy nem de nem tobb napon keresztul de latom te nagyon ertesz a motorokhoz de nagyon ugy tunik hogy csak elmeletben termosztatrol is hallottam es azt is tudom hogy eloszor a futes koron kering csak a hutofojadek kulomben meg a te dolgod es egyaltalan nem erdekel ha csak 10% os leszek akkor is azt mondom hogy a tobb napos jaratas alapjaraton nem tesz jot a motornak es kiemelem foleg a dizel motornak de gondolom nem sokat dudhatsz a dizelekrol mert ahhoz semmit nem szoltal hozza gondolom csak benzines autod lehetett eddig es te ertesz hozza a legjobban
2013. júl. 23. 15:39
 16/21 kamikaze17 ***** válasza:
0%
latom azert a nevedet nem nagyon mered bevallalni es igen a szamitogepek a hobbim es a mostani munkam is trajektoriakat szerkesztek robotokra de lehet halvany gozod sincs mi lehet az.En eddig nem sokat koltottem autoszerelokre es nem is fogok mert egyedul is meg javitom valamivel jobban mint a szervizben elhiheted egyszer nem volt idom ra akkor is nekem kellett rendbe hoznom amit ugymond megjavitottak
2013. júl. 23. 15:54
 17/21 Beviz Elek ***** válasza:

De szánalmas! Lenyomja a százalékodat:DD

Erről a youtubos videó jut eszembe, ami a Maúnika só egyik részletét mutatja és a kissrác azzal fenyegetőzik, hogy leereszti a másik bicajának kerekeit :)

Sírok a röhögéstől XD

2013. júl. 23. 17:01
 18/21 kamikaze17 ***** válasza:
0%

ugy foglak hivni hogy hetes jo

tudom te ertesz legjobban a motorokhoz de azert ezt olvasd el gondolom valami igazsag lehet benne ha mar a BMW nel dolgozik belinkelhetem esetleg ha ugy gondolod en fogalmaztam ezt megde kimasoltam az eredetit

BMW - Dabóczi Balázs: A sokszor hallottakkal ellentétben nem javasoljuk álló helyzetben járatni az autót nagy hidegben. Ennek egyszerű oka van, a motor így éri el a lehető leghamarabb az üzemi hőmérsékletét, illetve a katalizátorok működési hőmérséklete ezzel a módszerrel garantálható a leggyorsabban. Így keletkeznek a lehető legrövidebb ideig olyan anyagok, amelyek a motor károsodásában jelentős szerepet játszhatnak (savas kémhatású vegyületek).

2013. júl. 23. 19:10
 19/21 anonim ***** válasza:

Kamikázeh*lyegyerek. Mivel a nagybetűket és az írásjeleket nem ismered, nem fárasztom magam azzal, hogy megpróbáljak gondolatokat kihámozni az ideböfögött betűhalmazodból.

Vetíteni azt tudsz, hogy épp mit csinálsz, mit fejlesztesz.... aha, persze, én meg a római pápa vagyok. Gondolom most, hogy nyári szünet van, nem kell menni iskolába, rengeteg időd van gyakorikérdéseket olvasni.

Csak egy jó tanács: ne oszd az észt, neked sincs sok.

További jó hőbörgést, néha vissza fogok nézni röhögni, de a további kommunikációt befejeztem veles.

2013. júl. 24. 10:35
 20/21 kamikaze17 ***** válasza:
a 17 a nevem utan nem azt jelenti hogy 17 eves vagyok es hogy nem hasznalok nagybetut meg ekezeteket en igy szoktam meg az irast ezert elnezest kerek szerintem siman el lehet olvasni es legalabb nem hulyezem le a masikat mert van bennem inteligencia ellentetben veled nem vagyok iskolas 14 eve dolgozni jarok ebbol kb ki tudod szamolni hogy hany eves lehetek es egyaltalan nem vetitek hanem siman kiallok a tapasztalataim mellett amit ezidaig szereztem az eletben es ezt osztom meg kulomben itt nem kotelezo megfogadni amit mas ir en is sokat olvasgatok itt valaszolgatok olyan dolgokra amivel mar esetleg talalkoztam,foglalkoztam ennyi a lenyege a gyakorinak nem az hogy lehulyezzunk valakit akit nem is ismerunk
2013. júl. 24. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!