Ti milyen autót vennétek a fiatok 18. születésnapjára?
Igen, nagyban függ az autó állapota az előző tulajdonos autók iránti hozzáállásától, de szerintem ez a maga 180.000 km-ével is még vállalható:) Persze azzal kalkulálni kell, hogy 200.000 körül a porlasztócsúcsok és esetleg az adagoló is elkezd rakoncátlankodni sajnos.. Ez majd alkudozásnál egy jó érv lesz:DDD
Az automata váltón és a napfénytetőn kívül fullos a felszereltsége, tehát bőr belső, navigáció és egyéb apróságok.:)
Egyébként a ti V6-osotok vegyes használatnál mennyit szeret enni sportos(abb) vezetési stílus mellett?:)
Nahát, azt hittem többet szürcsöl egy V6-os HDi:)
1.350.000 az irányár, de a bácsi 1M-ért már simán oda adná a viselkedéséből ítélve, és nem azért mert egy lepusztult selejt a kocsija:D
Viszont tegnap egy ismerősöm vitt egy kört az E39-es 525D bömösével.. hát az valami frenetikus élmény..még az anyósülésen is! Eszméletlen komolyan:D
163 LE, 350Nm, és megáll 8 literből városban is:O
Persze a legjobb a 2.7-es HDi lenne nekem is, csak az már beleesik a luxusadóba, és azt részemről nem akaródzik pluszban kifizetni:D Mindenesetre nem szeretném elkapkodni a választást:)
Fiadnak mennyire volt nehéz megszokni az automata váltót? Vagy már volt tapasztalata ilyen téren?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!