Ti milyen autót vennétek a fiatok 18. születésnapjára?
Első: Köszi, ez eszembe se jutott.:)
Második: 2 millából nem 206-ost fogok neki venni.. A matchboxon meg valahogy nem nevettem.
e46-ból dízelt nem nagyon vennék, még ha a legújabb 2005 körüli is, akkor sem. Én e46-ból egy jó állapotú 320ci-t vennék.
17f
Renault-val eddig csak rossz tapasztalataim voltak.:/ Az Octavia meg nagyon jellegtelen. Volt nekem is 206-osom, és imádtam, nem rossz autó. De 2 millából egy sokkal jobb, és szebb autót tudok neki venni.:) A használt BMW-től félek, ha ott valami elromlik, akkor zsebbenyúlós történet. Kinéztem két nagyon szép 607-est.
Nem tudom mért csak peugeotnál jöhet szóba adízel motor.
Én ajánlani tudom a Honda Accord 2.2 dízelt Nekem is ilyen van csak az újjab 150 lóerős .Kedvező fogyasztással rendelkezik.
itt a fogyasztási adat
Itt egy pár Accord
vagy Toyota Avensis 2.0 és a 2.2 dízel kombi Mondjuk szerintem ebből a kombi szebb.
A toyota avensis 2.0 dízel fogyasztása
2.2 177 LE dízel fogyasztása
2.2 150 Le-ős fogyasztása
Lehet hogy sokalni fogod azt a 200-240 ezer közötti km futást az Accordba de nem sok,szerintem pont reális adat.Elvégre ilyen autókat nem azért vesz az ember hogy garázsban álljon.De kezdésnek szerintem az a 116,140,170 lóerő bőven elég még sok is.
Persze nem kötelező ezeket vennetek és ha meg is tetszene valamelyik benzinesben is vehetitek,csak ajánlás képpen írtam és linkeltem dízelt.Mellesleg a benzineseket valamivel olcsóbban árúlják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!