Ti milyen autót vennétek a fiatok 18. születésnapjára?
Hát én tuti hogy ennyiből egy 240-es Volvót kérnék szülinapomra.
Egy ilyet mondjuk. A maradék pénzből gatyába ráznám kb 5x...
Esetleg egy Audinak nem örülne? Például ez:
16-os: 13 éves kora óta vezet.:) 7-től 10 éves koráig gokartozott, utána én megtanítottam autót vezetni, majd utána folyamatosan vezetett. 14-től folyamatosan van kismotorja. Jogsinál ő javította ki az oktatót.:)
17-es: Köszi, ezt az Audit megnézem! Tetszetős! Bár a hátulja meg a vajszínű bőr nem annyira.
18-as: Mivel francia, ezért addig nem is tárgyalok az eladóval, amíg át nem lett nézve a kocsi.:) Jól vezet, tudja a kocsikat kezelni.:) Volt már a "keze alatt" 35 milliós Audi limuzin is, és magabiztosan elvezette, dícsérték is. Az hogy ő mit kezd vele, az már engem pont nem tud izgatni. Kapott egy erős, biztonságos, tágas autót, amiben a haverok, meg a csomagtartóban az összes kempingcucc és pia elfér. Kell ennél több?:) Sokkal nyugodtabb vagyok így, mint amikor a haverja a szakadt Suzukijával mentek Bp.-Siófok távon. És végre lekopik a családi Mazda 6-ról.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!