Ti milyen autót vennétek a fiatok 18. születésnapjára?
Igazad van, használt német autóknál több százezres nagyságrendekre rúghat a szerelés.
Nem értettem félre amúgy a swiftes dolgot. Nekem első autóm, mint a fiadnak a kiválasztott verda lesz :)
Biztos fog örülni, ha két lábbal a földön áll, bármire is esik a választás!
Na mit vettem, kedves válaszolók?:) Csak nem egy francia úriembert?:)
Komolyra fordítva a szót, itt fityegnek a Peugeot kulcsai a kezemben.:)
A 122000 km valós. Egy nagy dossziét kitöltenek a kötelező szervízek és az alkatrészek számlái. 117000 km-ig van dokumentálva a kocsi. Full extrás, 2007 novemberi, az összes létező extrát megrendelték. Van elektromos napfénytető, elektromos tükörállítás, elektromos ülésállítás, navigáció, xenon lámpa, minden amit csak el tudtok képzelni.:) A motor 2.7 HDi V6, 204 lóerővel azthiszem. És mindezt 1 750 000-ért! Tolatásnál a frász jött rám.. Ha tolatsz és közben valamelyik irányba indexelsz, akkor az az oldali tükör "lebukik", és a járdaszegélyt figyeli. Én meg azthittem, hogy valamivel letörtem, azért bukott le.. Gyári Peugeot szervízbe elvittem, oda ahol egy ismerős dolgozik. 2 óráig vizsgálták az autót, és annyira jutottak, hogy ki kell cserélni a féktárcsákat, azon kívül tökéletes az autó. Régen láttak ilyen jó állapotút. Azért a biztonság kedvéért az összes kopó meg fogyó alkatrészt kicseréltetem, meg a folyadékokat. Amúgy szerencsétlen eladónak majdnem megszakadt a szíve az autóért.:/ 5 milliós hiteltartozásuk van, amivel nagyon elmaradtak, és ha nem szereznek sürgősen pénzt, akkor viszik a házat. Hát ez van Magyarországon..:(
Egyébként olyan 3 millió körül lenne a reális ár. Egyébként már csak 2 nap a nagy buliig! Már minden elintézve, eredetvizsgálat, stb. Már csak az átírás és a kötelező biztosítás van hátra. És most viszem is a szervízbe, ma még kész lesz a kocsi. Csak sietnem kell, hogy nehogy hazaérjen a fiam. És akkor szüleim garázsába beállok vele, hogy nehogy lebukjak.:)
Valami azt súgja, hogy izgatottabb vagy, mint a fiad lesz, amikor megkapja :D
Úgy néz ki jó üzletet csináltál, remélhetőleg még sok-sok évig kiszolgálja majd az igényeit a kocsi :)
Fúú, ennyi pénzért tényleg nem vehettél volna jobbat...
Egy vele egyidős Audi A6-os lehet nincs ilyen fullos, mint ez. Okos döntés volt, a fiatal franciákkal már nem szokott gond lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!