Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi egy "B" kategóriás jogosítv...

Mi egy "B" kategóriás jogosítvány lépései A-tól Z-ig?

Figyelt kérdés
Remélem tud valaki olyan segíteni, aki ismeri a részleteket és van ideje leírni nekem. Olyanokra lenne szükségem, hogy: mit hol kell befizetni, hogy mennek az órák /milyen időközönként általában/, mennyi ideig tart a jogosítvány megszerzése a jelentkezéstől, a jogosítvány kézhezvételéig /úgy hogy nem bukunk meg a vizsgán/, nagyjából mi a "menetrendje" az egész procedúrának /pl.: tanórák -> elméleti vizsga -> gyakorlat > gyak.-i vizsga/. Lehet némelyik kérdés furán hangzik, vagy nevetséges, de nekem ez fontos. Nem szeretnék úgy menni a tanfolyamra hogy nem tudok semmit, és jelenleg egy olyan rokonom, ismerősöm sincs aki ezeket el tudná mondani. Ha esetleg csak egy részére tudsz válaszolni annak is nagyon örülök. Nagyon szépen köszönöm előre is mindenkinek! :D

#jogosítvány #vizsgamenet
2013. júl. 13. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Kb 1000000-an válaszolták már meg ezt a kérdést. Használd a keresőt!
2013. júl. 13. 22:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Ja, és az időtartamot pl lehetetlenség megmondani előre, annyi mindentől függ.

Más dolgokra amit kérdeztél csak az autóssuli tud válaszolni, mert mondjuk az ország összes sulijának órarendjét csak kevesen tudják fejből - pl én sem.

A menetére vonatkozó kérdést már meg is válaszoltad.

2013. júl. 13. 22:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Még valami.

Anno én is úgy mentem, hogy semmit sem tudtam az agdminisztrációs részéről.

De mindig mindent megmondtak. Ha nem vagy analfabéta és süket, akkor mindent meg fogsz tudni időben:)

2013. júl. 13. 22:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Valószínű egy kicsit lusta voltam hogy minden kérdést keressek meg külön, így meg minden itt lenne egy helyen. De mégis mennyi körülbelül /2-3 hónap?, nem hagynék szünetet, lehető leghamarabb szeretném megcsinálni, és semmi plusz költséget nem vállalnék be./ Vagy ha úgy kérdezem, hogy az a kb 28 elméleti óra mennyi ideig tart?
2013. júl. 13. 22:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaidat! Csak azért gondoltam hogy fel tudjak készülni, mikor mi lesz, meddig kell tanulni. Na meg az sem mindegy, hogy valami nem sikerül és fizethetek egy új vizsgát /vagy órákat/.
2013. júl. 13. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!