Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha autómata motorral vizsgázok...

Ha autómata motorral vizsgázok, csak arra lesz jogsim? (moped)

Figyelt kérdés
Mindenki mást ír.. Valaki aki automatán vizsgázott,tudna segíteni? Beleírták a jogsiba?

#jogosítvány #moped #jososírvány
2013. júl. 13. 12:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
60%
Igen! Ez bekerül a jogsiba! Sok idióta sok hülyeséget beszél, de ez az igazság. Ez nem csak az autók esetében van így!
2013. júl. 13. 12:59
 2/15 anonim ***** válasza:
53%
Még mindig igen.... ezen a héten ez már kb az 500. kérdés. Ha automatán vizsgázol akkor nem vezethetsz váltós motort.
2013. júl. 13. 13:06
 3/15 anonim ***** válasza:
ilyen*
2013. júl. 13. 13:06
 4/15 petizacc ***** válasza:
69%

Csatlakozom az előttem szólókhoz.

Ha automatán vizsgázol csak azt vezethetsz!

2013. júl. 13. 13:22
 5/15 anonim ***** válasza:
19%
ha robogón vizsgázok nem vezethetek 50ccm-s Simsont Apriliát? Hagyjuk már, nekem nincs ilyen beleírva mondjuk 6éve csináltam
2013. júl. 13. 13:22
 6/15 petizacc ***** válasza:
6 évvel ezelőtt nem volt AM kategória!
2013. júl. 13. 13:24
 7/15 anonim ***** válasza:
27%

Csak a féllábúaknak írják be a 78-as kódot a jogsijukba!

Igen, létező rendelkezés, hogy a vizsgalapra rá kell vezetni, hogy ha valaki automatával vizsgázik, de ezen túl semmi kihatása. No és persze semmi köze az AM kategóriához!

Nyomjátok a piros kezeket!

De azért még mindig kérem, hogy linkeljetek már be egy létező jogsit 78-as kóddal!

2013. júl. 13. 16:05
 8/15 anonim ***** válasza:
Én automatán vizsgáztam, már nézte rendőr a jogsimat, és nem szólt semmit, én se találtam semmi feltüntetést, hogy nem vezethetek váltós mocit. (Mint az enyém.) 50ccm-ről beszélek. De nekem tavaly lett jogsim, azóta lehet változott.
2013. júl. 13. 16:17
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Harkonnenek piros kéz, az 55%-ra lehúzottaknak zöld.

Ha autóreszelő vagy, illene ismerned a jogszabályt.

2013. júl. 13. 19:29
 10/15 anonim ***** válasza:

Köszönöm a pirosakat!

:)

Érdekes módon senki se tudja bizonyítani az állítását, csak azt amit a kocsmában hallott a haveroktól! Tavaly még azon rugóztatok, hogy 17 év lesz a segédmotor jogsi korhatára, most meg valamiért ez a felkapott téma!

Egy emberrel találkoztam eddig csak, akinek benne volt a 78-as a jogsijában, akinek térd alatt hiányzott a bal lába.

2013. júl. 13. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!