Valaki nemtud gazdaggá tenni?
Szia.én is gazdag akarok lenni, 15 éves vagyok és 4.2 lett az átlAgom. Most 9. Es vagyok, szintén szegényebb családból de mindent meg fogok tenni hogy meg gazdagodjak (nem úgy mindent). Ez a jobb leszel mint egy 4 es duma elég gáz. Egyrészt nem csak ezen múlik, de egy 4 esnek is meglehet ugyan az a tehetsége és elszántsága mint neked. Én most szakközépbe járok aztán egyetemre szeretnék menni villamosmérnökire. És ahoz még nekem is fel kell kötnöm a gatyám de ha végigcsinálom, nem valószínű hogy roszul fogok élni, pláne külföldön. Megnézzük 10 év múlva ki lesz sikeresebb? Nem kötözködni akarok, de sztem ha a tanulásra nem így néznél, többre vihetnéd. Pedig én sem vagyok stréber, csak tudom hogy honnan jövök és hogy én mit nem akarok a felnőtt koromban majd meg a családomnak. 19
Éves koromra legfeljebb már én is szeretnék kocsit, venni magamnak először egy olcsóbbat, méghozzá diákmunkábol. Ezt már te is megtehetnéd, hogY diákmunkázz, így segítenél magadnak, a családodnak és tapasztalatot is szereznél. Ha gondolod írj rám és versenyezzünk. Ez hülyén hangzik persze, meg mit vártok egy taknyos 15 évestől, de motivációnak ez sem kevés. Na jó, találkozzunk (neked 5 nekem 10) év múlva az 1000 leggazdagabb magyar között. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!