Valaki nemtud gazdaggá tenni?
Ha nekem 4-es Golfom lenne...
18 éves vagy, mi az ördög bajod van? Még vigan meg lehet a házad is, jó autód is, meg mindened is, csak azért egy kicsit dolgozni kell, hacsak nem vagy Orbán csemete, vagy hasonszőrű. Igy megvan a motivációd legalább.
Egyébként szép az, ha valakinek megvan mindene, csak az a baj vele, hogy mire mindenünk meglesz, amire vágytunk, elfelejtjük, hogy mennyire vágytunk rá.
Dale Carneghi mondaná:
"Csavarogtam pénz és remény nélkül, az miatt, hogy nincs cipőm, amikor találkoztam egy emberrel, akinek nincs lába sem. Akkor jöttem rá, hogy milyen gazdag vagyok!"
"Két dologért érdemes az életben harcolni:
hogy elérjük azt, amit szeretnénk, és hogy élvezni tudjuk azt, amit elértünk. Csak a bölcseknek sikerül a második is."
azt hiszed hogy valaki egy idegent bevesz az üzletébe
aki még a felnőttkort se érte el?
de naív vagy :D
21 éves vagyok és biciklivel járok
legyél elégedett
Neked is ezkéne mi? TANULJÁL és akor jobb jegyeid lesznek. Vagy csinálj valamit de azt profin (pl asztalos)
Lusta disznók nem kellenek még vállalkozásba se...nemhogy társtulajdonosnak!
Nos magamban érzem a sikert..Nemvagyok lusta csak egyszerűen görcsbemegy a szemem ha tanulni kell.
Én sokkal többre viszem aztmost garantálom mint az akinek 4es felett van az átlaga.Van érzékem az üzlethez...
Ugyhogy azért még várom az ajánlatokat..Hátha olvassa egy arab olajmágnás és felajánl számomra valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!