Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki nemtud gazdaggá tenni?

Valaki nemtud gazdaggá tenni?

Figyelt kérdés
18 éves fiu vagyok ,normális ,viszont szeretnék egy jó autót és házat meg mindet.Valaki nemtud bevenni valami tuti üzletbe?Van egy 4es golfom aztcserébe beadnám
2009. okt. 18. 22:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
De edi vagy!:)Es nagyon naiv is.
2009. okt. 18. 22:28
 2/21 anonim ***** válasza:
76%

Ha nekem 4-es Golfom lenne...

18 éves vagy, mi az ördög bajod van? Még vigan meg lehet a házad is, jó autód is, meg mindened is, csak azért egy kicsit dolgozni kell, hacsak nem vagy Orbán csemete, vagy hasonszőrű. Igy megvan a motivációd legalább.

Egyébként szép az, ha valakinek megvan mindene, csak az a baj vele, hogy mire mindenünk meglesz, amire vágytunk, elfelejtjük, hogy mennyire vágytunk rá.

Dale Carneghi mondaná:

"Csavarogtam pénz és remény nélkül, az miatt, hogy nincs cipőm, amikor találkoztam egy emberrel, akinek nincs lába sem. Akkor jöttem rá, hogy milyen gazdag vagyok!"

2009. okt. 18. 22:40
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

"Két dologért érdemes az életben harcolni:

hogy elérjük azt, amit szeretnénk, és hogy élvezni tudjuk azt, amit elértünk. Csak a bölcseknek sikerül a második is."

2009. okt. 18. 22:42
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

azt hiszed hogy valaki egy idegent bevesz az üzletébe

aki még a felnőttkort se érte el?

de naív vagy :D

2009. okt. 18. 22:43
 5/21 anonim ***** válasza:
80%

21 éves vagyok és biciklivel járok

legyél elégedett

2009. okt. 18. 22:44
 6/21 anonim válasza:
88%
figyelj már ha megvan az üzlet akkor beszállok én is :D
2009. okt. 18. 22:54
 7/21 anonim ***** válasza:
89%
:D ha valakinek van fölösbe pár száz millioja szoljon !XD
2009. okt. 18. 22:59
 8/21 A kérdező kommentje:
Tudom hogy gazdag leszek és páréven belül ugy 24-5 éves koromba elkezdek valamit vállalkozni,de nehéz lesz mert nincs szülöi segitség és nulláról indulok.A 4es golfot még régebben nyerte a család és mivel csak én tudok vezetni én használom...A fentartására mégfutja a családnak...Demár nemsokáig.Vagy jok nekem az ötletek is pl hog yhova tanuljak tovább amihez nemkell 3as átlagnál jobb érettségi..
2009. okt. 18. 23:04
 9/21 anonim ***** válasza:
73%

Neked is ezkéne mi? TANULJÁL és akor jobb jegyeid lesznek. Vagy csinálj valamit de azt profin (pl asztalos)

Lusta disznók nem kellenek még vállalkozásba se...nemhogy társtulajdonosnak!

2009. okt. 18. 23:38
 10/21 A kérdező kommentje:

Nos magamban érzem a sikert..Nemvagyok lusta csak egyszerűen görcsbemegy a szemem ha tanulni kell.

Én sokkal többre viszem aztmost garantálom mint az akinek 4es felett van az átlaga.Van érzékem az üzlethez...

Ugyhogy azért még várom az ajánlatokat..Hátha olvassa egy arab olajmágnás és felajánl számomra valamit.

2009. okt. 19. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!