Valaki nemtud gazdaggá tenni?
Ha van érzéked az üzlethez, akkor miért nem találsz ki valami eredetit, amivel tuti befutó lennél, és miért arra vársz, hogy valaki gazdaggá tegyen? Legyen sikered, nem irigyelném tőled. Sőt jó, hogy ennyi önbizalmad van, mert ez a siker egyik alapköve. De ha érzed magadban a tehetséget és az elszántságot, akkor ne másra várj!
Amúgy ha már itt tartunk....én 19 éves normális, egyesek szerint okos és szép, ámde csóró egyetemista vagyok, aki mávval és bkvval közlekedik. Engem is igazán gazdaggá tehetne valaki! Szeretnék autót, házat (vagy legalább egy garzonlakást mondjuk az V.ker.ben). Várok házassági ajánlatot (csakis dúsgazdag 70es öreguraktól), vagy valami beugrási lehetőséget egy tuti üzletbe.
Jelige: "De szeretnék gazdag lenni...."
Szia!
Névre kéne venni egy új Audi A8-at, és ukrajnába leszállítani. Ki lesz fizetve, úgy kell elhoznod a kereskedésből. Amúgy tuti üzlet a dolog, teljesen veszélytelen, max közben három fegyveres megállít, elveszik az 50 millás autót, rádlőnek, meghalsz, de mivel nem vagy az ismerősöm ezért szívesen beveszlek a bizniszbe, a félmilliós pénztől úgyis elcsábulsz! Nekem is tudnom kell, mennyire megbízható ez az új lehetőség, mert még nem vittünk autót a Vitalijnak. A négyes golffal meg majd egy spanod követ, hogy haza tudjon hozni..
Ilyen ajánlatokat kaptam Én is, persze amiket leírtam, azokat nem mondták, az csak úgy érződött. Vigyázz, kivel üzletelsz, egy 18 éves srác egy idegennek nem tétel, főleg ha pénz van belőle!!
Köszönöm szépen Bajnai Úr!!!Hamarosan megkeresem Önt és felveszem Önnel a kapcsolatot.Orbán Barátunkat is meghívnám a mi kis találkozónkra..Üdvözlettel.:
Draskovics
Van egy sült galambom, az a "szájba repülős" ... Szívesen felajánlom bárkinek, de ha ideje nem engedi, vagy csak lusta megenni, meg is eszem helyette :D
Komolyra fordítva a szót ... barátom, tanulj, mert a tudás az egyetlen, amit soha senki nem fog tudni elvenni tőled! Az az igazi gazdagság!
Lezsíroztam a dolgokat Vikivel is.
Gordon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!