Kis koccanás otthoni javításának hátrányai?
A napokban volt egy kisebb koccanásom egy kapubejáróval. Túl szűk volt. Csak cserélni kell a
-Jobb első sárvédőt,
-Bal első sárvédőt,
-Első lökhárítót,
-Motorháztetőt,
Azért mondom, hogy "csak cserélni" mert nem sérült semmilyen merevítő vagy ilyesmi.
Én otthon megtudnám csinálni a cserét. És lefújatom egy festőműhelyben vagy ajánlott szervizben elvégeztetni a cserét ? Eladásnál ez hátrány ha én csinálom, de szép munkát végzek? 8 éves autó lassan el akartam adni.
Ez azért erősen autófüggő is, mert van olyan jármű, ahol csak csavarokkal van rögzítve a sárvédő. A beállítás már más kérdés, de ha van érzéked hozzá meg tudod csinálni.
A színrefújást már mindenképp érdemes profira bízni.
Iam#2.
Köszönöm a támadó hangnemet, ne haragudj, de viszonozni nem tudom. Sajnálattal közlöm veled, hogy nem hurrogtam le senkit. Átolvasva az első posztot valóban tartalmilag erős átfedésben van az enyémmel. Ezúton megkövetem magam.
Az oldal felhasználói nevében pedig köszönöm a kritikát, igyekszünk intenzív olvasói gyakorlásba kezdeni. Reméljük, igényeidet ki tudjuk elégíteni. Addigis szíves türelmedet és megértésedet kérjük! Köszönjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!