Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kis koccanás otthoni javításán...

Kis koccanás otthoni javításának hátrányai?

Figyelt kérdés

A napokban volt egy kisebb koccanásom egy kapubejáróval. Túl szűk volt. Csak cserélni kell a

-Jobb első sárvédőt,

-Bal első sárvédőt,

-Első lökhárítót,

-Motorháztetőt,

Azért mondom, hogy "csak cserélni" mert nem sérült semmilyen merevítő vagy ilyesmi.

Én otthon megtudnám csinálni a cserét. És lefújatom egy festőműhelyben vagy ajánlott szervizben elvégeztetni a cserét ? Eladásnál ez hátrány ha én csinálom, de szép munkát végzek? 8 éves autó lassan el akartam adni.

2013. júl. 12. 10:13
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
A lökhárítót, és a motorháztetőt csak csavarozni kell, viszont a sárvédő íveket amennyiben ponthegesztéssel vannak rögzítve azt tudnod kell hogyan kell kifurni, majd az újat pontosan beállítani és szintén ponthegesztéssel visszatenni. Szóval ha nincs ilyesfajta gyakorlatod, akkor inkább vidd műhelybe. Az ekkora mértékű fényezést amúgy is professzionális fényező kamrában célszerű elvégeztetni, már csak azért is hogy a szín ne üssön el a kocsi többi részétől, mert az eladásnál az bizony értékcsökkentő tényező.
2013. júl. 12. 11:16
 2/4 anonim ***** válasza:
35%

Ez azért erősen autófüggő is, mert van olyan jármű, ahol csak csavarokkal van rögzítve a sárvédő. A beállítás már más kérdés, de ha van érzéked hozzá meg tudod csinálni.

A színrefújást már mindenképp érdemes profira bízni.

2013. júl. 12. 15:53
 3/4 anonim ***** válasza:
63%
Kedves #2. Az elso valaszolo pontosan ugyan ezt irta,csak tudni kene olvasni,es szoveget erteni! Ott all vilagosan,hogy AMENNYIBEN ponthegesztessel rogzitettek! Ez azt jelenti hogy vannak ilyen tipusok,de nem mindegyik! Szoval nem kellene lehurrogni valakit,majd pontosan ugyan azt a sajat gondolataidkent eloadni. Bar megjegyzem nem te vagy az egyetlen ezen az oldalon,akinek komoly problemat okoz az irott szoveg ertelmezese,ez vilagosan latszik az ertekelesekbol:/
2013. júl. 12. 17:21
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Iam#2.

Köszönöm a támadó hangnemet, ne haragudj, de viszonozni nem tudom. Sajnálattal közlöm veled, hogy nem hurrogtam le senkit. Átolvasva az első posztot valóban tartalmilag erős átfedésben van az enyémmel. Ezúton megkövetem magam.

Az oldal felhasználói nevében pedig köszönöm a kritikát, igyekszünk intenzív olvasói gyakorlásba kezdeni. Reméljük, igényeidet ki tudjuk elégíteni. Addigis szíves türelmedet és megértésedet kérjük! Köszönjük!

2013. júl. 12. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!