Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s51 tank piszkos....

0zaki kérdése:

Simson s51 tank piszkos. Hogyan lehetne kitakaritani?

Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 16:50
 1/5 Amado atya ***** válasza:

Mi annak idején a Zsiguli tankját kb. 1/3-ig feltankoltuk ultrás forró vízzel, és szórtunk bele egy csomó 10-es, 12-es anyát, kisebb kavicsokat, jól ledugóztuk, és sokáig rázogattuk. Ezt a folyamatot addig-addig ismételtük forró vízzel, míg teljesen tiszta víz nem jött belőle, ekkor egy hideg vizes öblítéssel kijátszottuk belőle a csavarokat és kavicsokat, majd hagytuk jól kiszellőzni/száradni.

Gondolom, itt is beválhat, csak más arányokban. :)

2013. júl. 8. 16:59
 2/5 anonim ***** válasza:
mi (simson tank) rozsdaoldót raktunk bele /nem túl sokat/, meg megtisztított köveket és addig ráztuk amíg elég jó nem lett. Utána meg benzinnel kilötyiköltem és kész
2013. júl. 8. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én murvát szoktam a motorkerékpár levett, száraz és ledugózot tankjába tenni, aztán bebugyolálni régi pokrócba, felspaniferezni a betonkeverőre és indulhat a pörgés.

Jól (tehát ne essen le és ne is sérülhessen meg) kell rögzíteni és irányváltós betonkeverővel célszerű: 1 óra balra, 1 óra jobbra és akár fémtiszta is lehet.

2013. júl. 8. 19:42
 4/5 anonim ***** válasza:
A legeslegjobb megoldás az ha veszel citromsavat 30 dekát 8és fél liter vízben felforralod majd bele a tankba. Fél nap alatt fémtisztára marja! Nekem ez vált be ! se csavar se kő se rázogatás :-)
2013. júl. 10. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:

előző vagyok!

[link]

2013. júl. 10. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!