SIMSONOSOK! Nektek hány km-re elég egy full teli tank benzin?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi ha méri/mérte valaki hogy mennyit ment el egy teli tank benzinnel?És hanyas főfúvóka van benne?Nekem gyári alapméretes a henger és 76-os főfúvóka van benne.Egy tank benzin kb 200-250 km között fogy el nekem2013. júl. 7. 13:00
1/4 anonim válasza:
Egyszer volt tele, de akkor nem volt km órám. :D
Amúgy ezt olvasd el: www.simson.hu/index.php?mit1=cikkek&mit2=kivalaszt&mit3=cikkek&id=374&fokat=1&alkat=
2/4 anonim válasza:
szerintem elég lenne bele egy 72-es főfúvóka! amúgy 50-es vagy 51-es simson? ha 50-es akkor bőven elég bele a 72-es és a tűt középállásba rakd, akkor lehet kitudsz belőle hozni 300km-t is egy tankból! amúgy sokat spórolhatsz vele ha mész egy 40-es tempóval és mikor mész haza akkor már az utcátokban leállítod, tehát nem akkor állítod le mikor megálltál hanem menet közben beteszed üresbe és leállítod, meg ha nem állsz be a kapuból a garázsig vele meg ilyesmik, hanem még úgy 50 méterrel a házatok előtt leállítod simán elgurulsz ha kemények a gumik, mindig legyenek kemények a gumik mert akkor kevesebbet fogyaszt, és ha igazán minél többet akarsz belőle kihozni akkor legkésőbb félgáznál válts felfelé, és ne nagyon menj 40 fölé mert 40 körül fogyaszt legkevesebbet!
3/4 A kérdező kommentje:
Még a 74-es főfúvóka volt tűrhető de a 72-es már nagyon nem volt jó pedig 38,23-as dugó van benne.
2013. júl. 7. 16:23
4/4 anonim válasza:
Akkor állíts a levegőn szerintem. Valami gubanc van az biztos, mert nekem a 60ccm-es simson 72-es fúvókával simán megy. Esetleg a súbertűvel játszadozhatsz még, mielőtt a levegőt állítanád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!