Melyik autó volt életed legnagyobb pénztemetője?
Na egy jó kérdés :)
Nekem csak egy autóm van/volt de ezzel még nem adódtak prblémák
Nekem Peugeot 405 SRI.
Minden sokba került hozzá és mindig szar volt valami! :)
Hát jelenleg van egy E34-es 525i BMW-m, ami szinte elnyeli a benzint, és ez nem elég, hanem százereket is kellene rá költeni, éppen ezért nem is nagyon járok vele, csak néha csapok vele egy kört, élvezem az erejét, ez olyan hobbiautó nekem.
Aztán volt egy Volvo S60-am, 2.4-es turbódizel, automata, full extra, apró pénzért jutottam hozzá, örültem, mint majom a farkának. Egy fél évig minden rendben is volt, de mikor mondta a szerelő barátom, hogy gyűjtsem a pénzt a váltócserére, meg egyéb drága kis apróságok. Szabadultam tőle, ahogy tudtam, szerencsére el tudtam adni ahhoz képest elég jó pénzért, és még a vevő sem ment el, mikor mondtem neki, hogy mi a helyzet a kocsival.
Na de volt nekem két hétig 4.2-es A8-som is, azt is olcsón vettem, akitől vettem, nem győzte meghálálni, hogy elvittem tőle. És ugye a 20-as éveim első felében voltam, két hétig ezzel jártam mindenfelé, meg mindenkit vittem össze-vissza, aztán annyi pénzemet eltankoltam ez idő alatt, hogy abból 3 hónapig járhattam volna a mostani 1.9-es TDI Audi A4-mel. Szerencsére ettől is könnyen megszabadultam, rá egy hónapra mondta a csávó, akinek eladtam, hogy az egész elektronika meg valami alkatrész elromlott benne, vitte is a bontóba. Ha ez rám marad, olyan 6-800 ezer forintomba került volna, nem ért annyit az egész autó.
Skoda 120l
Motor, fékrendszer, hűtőrendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!