Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s51 N motorom van és...

Simson s51 N motorom van és csúszik a kuplungja . Pedig már felet újítva kapót új lamellát. Kuplung tányér rugót. KUPLUNG NYOMÓLAP . és fém kuplung de még mindig csúszik . Az lehet hogy az olajvéget csúszik?

Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 17:06
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem az olaj volt rossz . mert már ki cseréltem és hajtómű olajat kapót de még mindig szar a kuplungja és csúszik hájiba állítgatom kiveszem a csavart ugyan úgy csúszik . szóval már nem tudom aki tud még segíteni meg oldani eszt a bajt meg köszönném
2013. jún. 27. 13:48
 12/23 anonim ***** válasza:

ki is kell járatni ám belőle az előző szar olajat, 1 km alatt nem mossa át az új olaj, kell bele pár km mire javul

amúgy tuningolt gép? egyébként ha ennyire csúszik, rakd bele mindkét tányérrugót, megerősödik az alkarod, de tuti nem fog csúszni

2013. jún. 27. 14:56
 13/23 A kérdező kommentje:
nem tuningolt gyári nem rég kapott egy alap,érett henger új henger van rajta de nem tuningolt . de mentem vele ezzel az olajjal 50km nem tudom mi a baja egy bizonyos gáz fordulaton meg csúszik a kuplung . most 80w-90 olaj van benne hajtómű olaj de nem tudom ez az egy baja van a motornak ez az átkozott kuplung
2013. jún. 27. 15:08
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy kérdésem korábban, esetleg arra válaszolnál? Mértél összvastagságot és megfelelő számú "tárcsa" van benne jó sorrendben?
2013. jún. 27. 16:04
 15/23 A kérdező kommentje:
jó sorrendben van össze rakva . és a méretek is jók
2013. jún. 27. 17:04
 16/23 A kérdező kommentje:
mégis csúszik én már nem tudom mi a baj szinte mindent ki cseréltem olajat is és még mindig rossz és csúszik . pedig jó kis motor lenne mert erős és jól ment de sajnos rossz a kuplung :((((((
2013. jún. 28. 19:10
 17/23 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy minden tökéletes és mégis rossz a kuplung. Biztos van ott valami galiba - én szétszedném, letakarítanám a tárcsákat (akár egy kis féktisztítóval is lefújkálni), összeraknám újra az alkatrészkatalógus robbantott és felönteném friss olajjal. Utána szépen beállítani kezelési utasítás szerint és okénak kell lennie.
2013. jún. 28. 19:49
 18/23 A kérdező kommentje:
szedjem szét és pucoljam át az egész kuplung ott és rakjam össze és töltsem fel friss olajjal ??
2013. jún. 28. 21:45
 19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget a tanácsokat .de sajnos nem lett jó a kuplung szóval én már feladóm :((( . és köszönöm még egyszer a jó tanácsokat
2013. jún. 30. 20:33
 20/23 anonim ***** válasza:
tedd bele a régi tányérrugót is, tuning gépekbe szokták ezt alkalmazni, a kettő együtt meg edzi az alkarod ugyan, de tuti nem fog csúszni, ha mégis akkor valamit nem jól raktál össze
2013. jún. 30. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!