Egy automata sebváltós motort mennyire éri meg venni?
Gondolom automata váltós 50ccm-es motor alatt a robogókat érted.
Először is, van köztük 4 ütemű (4t), és 2 ütemű (2t). A 4t kb 2l-ert eszik 100km-en, a 2t ezzel szemben 3-3,5l-ert is benyel. Viszont jobban megy.
Ehhez képest egy váltós motor nemigen eszik többet, az is 3-3,5l körül mozog, ha nem gyepálod. Ez igaz a Simson-okra, illetve a Supermoto-kra, és sportmotorokra is. (ha nagyon csutkagázon mész vele, a 4-4,5l sem lehetetlen fogyasztás nekik :/ ).
Megérni pedig szerintem megéri, mert olcsóbban jutsz el oda, ahova akarsz. Persze csak rövid távokon érdemes ilyen kis motorokat használni.
Ha van még kérdésed, nyugodtan kérdezz.
Gondolom Honda Dio-ra gondolsz, azt lehet kapni ennyi pénzért. De ki kell ábrándítsalak, 50 ezer ft-ért egy lelakott, lepusztult gépet fogsz kapni, ami nem éri meg az árát.
Akkor inkább vegyél egy Simson-t, 50 ezerből már kapsz normális állapotú, megszakítós gyújtású 3 sebességest.
Most találtam egy ilyet, eddig ez a legjobb sztem amit láttam.
Nem feltétlen szükséges, hogy Honda legyen
Mi a vélemény?
Továbbra is az a véleményem, hogy ennyi pénzből nem fogsz találni jó állapotú robogót.
Nézz Simson-t, a váltást egy délután alatt megtanulod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!