Mz ts 125 alapjárat beállítása?
Hát én is szenvedtem már régebben ilyen karbival.
Próbáld úgy hogy húzol egy nagyon pici gázt és állítsd be úgy az alapjáratot a csavarral. Ha ez megvan akkor olyan pozícióban "rögzítsd" a tollantyú alsó helyzetét.
Hátha bejön.
De okozhat még gondot a szívató is. Az zár rendesen?
heeegany:
Nem a gázbowden állításával állítunk alapjáratot,mert az csak a gázbowden holtjátékának beállítására szolgálna.
Főleg azért mert ha kormányoz változó lesz az alapjárata
kérdező: ha netán lenne másik karbid akkor próbáld fel,
amúgy be lehet az ilyen egy "csavaros" karbikat is állítani, de ha nem oldódik meg akkor más gebasz is lehet
"Főleg azért mert ha kormányoz változó lesz az alapjárata"
Na ezt fejtsd már ki nekem bővebben. Mert egy normális motornál ilyen nincs. Tudod jobb helyen úgy van elhelyezve a bovden hogy ne feszüljön a kormány mozgatásától...
Azokon a karbikon meg amiken van alapjárati levegő csavar az tudod hogy mit csinál? Feljebb emeli a tollantyút. De mivel ezen nincs így egy megoldás marad, a gázbovdennel emeled meg a tollantyút. És mivel azt máshogy nem tudod így bovden feszességállítóval teszed meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!