Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki dr650rse (92) alapjárat...

Suzuki dr650rse (92) alapjárat beállítása hogyan történik?

Figyelt kérdés
Heló.Valaki le tudná nekem írni hogyan tudnám beállítani, mert elállítottam és nem tudom visszaállítani.Nem indul be.És olyat is csinál az önindító hogy ráteker egy kicsit majd koppan/kattan egyet majd újra ráteker.....Köszi.Üdv.
2012. dec. 27. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

Nagyjából ugyanez a procedúra mindegyiknél.

Nem lehet hogy nem tekeri elég gyorsan az önindító a motort és azért nem indul?

2012. dec. 27. 20:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem mert akku töltőt rátettem az aksira és úgy gyorsabban tekerte volna de csak gyorsabban kattogott.Bár néha kicsit hosszasabban meg tudta tekerni, de nem volt az igazi.Köszi a linket bár másik oldalon teljesen mást olvastam:)Jöhetnek még a segítségek!!:)
2012. dec. 27. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha kattog akkor az valami önindító nyavaja tuti lehet.

Berúgókaros a gép?

[link]

ebbe talán benne van az alapjárat beállítása is

2012. dec. 27. 21:29
 4/8 A kérdező kommentje:
a helye megvan neki de nincs beépítve.ezt már letöltöttem de angol nemtudok angolul sajna.
2012. dec. 28. 17:01
 5/8 A kérdező kommentje:
jaa azért köszi!!
2012. dec. 28. 17:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Esetleg tudtok jó motorszerelőt Bács-Kiskun és Csongrád megyében?
2012. dec. 30. 14:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Milyen karbi van rajta? Nekem fél év volt mire rájöttem hogy a 125-ösön hogy kell beállítani, azon bst31-es membrános van és alul van a levegőcsavar. Mindig az volt a baj hogy nem ejtette a fordulatot, nem volt motorfék.

Alapjárat állításhoz úgy kezdesz hozzá, hogy felmelegíted a motort 1-2 perces járatással, és járó motornál tekergeted a csavart. Betekered a keverékcsavart koppig, alapjáratot fel, hogy ne álljon le a motor. Aztán tekersz a levegőn kicsit kifele, mondjuk negyed fordulatot. Ha emelkedik az alapjárat akkor tekersz az alapjáraton kicsit lefele. És így ezt addig csinálod amíg nem vagy elégedett az alapjárattal.

2013. jan. 10. 10:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Mikuni BST-40 es karbi van rajta és ennek is alul van a levegő csavarja.Remélhetőleg a hétvégén vagy jövő hétvégét viszem szerelőhöz és majd ő beállítja.Azért köszi!!
2013. jan. 10. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!