Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Merci e-class 2.9TD (w210), a...

Merci e-class 2.9TD (w210), a kocsi menet közben elerőtlenedik! Miért? Mitől?

Figyelt kérdés
beindítiom,rögtön beugrik,szépen jön-megy,húz ahogy kell.aztán egy pár km után hiába nyomom a gázt padlóig,az autó alig gyorsul,csak vánszorog,és ilyenkor sebességben meg üresben sem lehet 3200as fordulatszám fölé pörgetni a motort.....ha ilyenkor leállítom az autót,várok fél percet és utána beindítom,ugyanooyan jól megy mintha nem történt volna semmi,de pár km és megint kezdödik minden elölről......mivel rendkívül idegesítő jelenség,mivel ha kéne előzni sem tudsz egy normálisat,elvittem már nem egy szerelőhöz,de egyik sem tudott rájönni mi a baj....rákötötték gépre ahol a kocsi computere azt a hibát mutatta hoty a szívósorban túl nagy a nyomás,mert az egr szelep nem dolgozik rendesen,mert az azt vezérlő 2 db ilyen vákumos akármi(a légszűrőházra van felfogatva 2 ilyen kis henger alakú akármi)közül az egyik nem jó......vettem ilyet bontóból,de hiába,semmi nem változott!valaki tudna nekem segíteni,aki már találkozott ezzel a jelenséggel,hogy ez miért van és hogy lehet megszüntetni!?köszönöm
2013. jún. 26. 08:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez már olyan problémára utal amire a megoldást nem itt kéne keresni,hanem egy szakembernél.
2013. jún. 26. 08:45
 2/3 pöttöm pannyka válasza:

nézd meg ha lucas adagolós , akkor bontottan 80 ezer ( ami kitudja meddig megy)! a felújítás meg kb 3-4 kilobol megvan :D

vagy áttudod alakítani mechanikus adagolósra :) negyede aron :) válassz kék vagy piros kapszula :D

2014. jún. 5. 02:51
 3/3 xyasdd ***** válasza:
Lambda szonda hibája is okozhat ilyen tüneteket, de lehet csak egyszerüen gyertya csere kell.
2015. szept. 4. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!