Egy Volkswagen golfunk van, és menet közben rángat a kormány, jobbra-balra rezeg, ez mitől lehet?
Ez így nagyon kevés infó. Egy bizonyos sebességnél ráz? gyorsításkor esetleg fékezéskor ráz? Elég sok minden okozhatja a szálszakadt gumitól, a hibás féltengelycsuklón keresztül, az ütő féktárcsáig.
A legolcsóbb pedig a kiegyensúlyozatlan kerék...
A gumikat nézzétek át nem e szálszakadtak.
Esetleg a felnik nem kaptak kátyútól.
Egy gumicsere(a hátsókat előre) sem kerül semmibe.
Kiderül változik e valami, és pénzbe sem kerül.
Amire én gondolok az az, hogy öregek a gumiabroncsok és nagyon + egyenletlenül vannak kopva!
Ha ez a baj, venni kell 4 új gumit.
De ahogy előttem mondták, más is okozhatja ezt.
nekem még a mk2 volt ami ezt csinálta. kiderült, hogy a jobb első agyat az előző tulaj esztergáltatta és így a gyárinál kisebb átmérőjű lett és emiatt rázott. nyúlj be a sárvédők alá és két kézzel mozgasd meg a kereket. ha "lóg" valamelyik az nem jó. ha megvan a hibás akkor emeld fel az autót és így is ismételd meg a mozgatást (nézd meg, hogy milyen irányba kotyog) utána írd le mit tapasztaltál hátha többet tudunk segíteni. (ha nem mozognak akkor valószinű tényleg csak gumi baj)
üdvw: Gee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!