Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért akar minden magyar...

Miért akar minden magyar BMW-t? Ez valami becsípődés? Van 3-4-5 százezrem, BMW kell, még ha 20 éves tragacs is, de csak BMW, BMW. BMW. Miért van ez?

Figyelt kérdés

De ma szerepelt itt egy 6 milliós használt BMW is. Pedig ennyi pénzért már újat is lehet kapni. Mi ez a BMW mánia? Az utakon is csomó van és persze úgy is közlekednek vele, bunkón, gyorsan, bevágnak az ember elé. Más márkáktól ilyet nem tapasztalok. Szálljunk már le a földre kérem! Miért van ez? Tényleg annyira jó a BMW, vagy ez egy magyar baromság?

Meg bírom mikor van a fiatal srácnak 3-4-5 százezre, bmw kell, azt mennyi a fogyasztás, mennyi fenntartás, alkatrészárak...

2013. jún. 25. 16:38
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
vannak kocsik ahol alig kell költeni mert tényleg nem esik szét. pl a suzuki... tipikus ridegentartható kocsi.
2013. jún. 29. 19:17
 42/53 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Semmiféle becsípődés, meg magyar baromságról nincs szó.

Nekem március óta van BMW-m félmilliós, 16 éves (E36), de ha beülök a rokonok, ismerősök fiatalabb autóiba nem érzem azt a minőséget ami az én autómban van. Ebben nem ropog, csörög, zörög a műanyag, nem esnek le a gombok, nincsenek szétrepedve a naptól a kárpitok stb.. Nézz körül a hasonló korú autóknál, és meg fogsz lepődni, mennyire szét vannak esve.

Véleményem szerint ha jó autót akarsz olcsón ami fel is van szerelve legalább klímával akkor ezek a 3-4-5 százezres BMW-k jó döntések.

Az már más téma, hogy vannak suttyó tuning mániás fiatalok akik szintén vesznek ilyen autókat, és azzal idegelik a hétköznapi polgárokat az utakon.

Meg széthajtják az olcsó motorolajjal és aztán jön , hogy a BMW mekkora szar mert ne megy olaj nélkül mint a zsiguli...

De erről nem a márka tehet és mégcsak nem is Magyar baromság, mert ugyan így van ez külföldön is , csak ott nem ezzel foglalkoznak az emberek és nincs ilyen visszhangja.

Én több mint 100e kilométert sportmotoroztam akkor azért voltam bunkó köcsög mert gyorsabban mentem az úton mint egyesek, most azért mert vettem egy BMW-t.... csodás országban élek!

Üdv.:Neo(F26)

2013. júl. 1. 11:56
 43/53 anonim ***** válasza:

Minden autó zörgős lesz idővel, akkor is, ha még egy karcolás sem esett rajta. A rossz utaknak köszönhetően. Ültem mindenféle-fajta autóban. Ami eleinte nem zörgött, később már nyekergett, nyüszögött itt ott. Még a BMW és társainál is.

De értő kezekben el lehet csitítani ezeket a hangokat. Meg lehet húzni a kilazult csavarokat.

=======================================================

Nem akar minden magyar BMW-t. Ez a kérdés honnan jött?

Azokat a fiatalokat én sem értem - jellemzően a 18-26 éveseket - akiknek ha van néhány százezre, vagy másfél milliója, vagy többje, akkor azon nyomban mindet el kell költeniük autóra. Főleg azt nem értem, ha drága használt luxust vesznek. Az ő korukban lakásra gyűjtöttem és saját vállalkozásra - ami jó döntés volt.

2013. júl. 1. 13:53
 44/53 anonim ***** válasza:
.
2013. júl. 4. 00:04
 45/53 anonim válasza:
46%

Na álljunk meg egy pillanatra. ,,20 éves tragacs" az a 20 éves tragacs Bmw a mai napig megy. Nem állítom, hogy nem bunkók a Bmwsek. De! azt figyeld meg, hogy akinek,, 20 éves tragacsa" van, az ritkán bunkó, míg akinek új van azok gyakrabban.

Egy Bmws

2013. nov. 15. 19:18
 46/53 anonim ***** válasza:

Újabban az Audisokra szálltak rá, most ők az ügyeletes bunkók. A (buz)index.hu is feketíti mostanában az Audi tábort. A vezess.hu dilettáns suttyó cikkírói meg ha a bajor gépekről írnak, akkor előhozakodnak a szokásos, ezt bunkók és gengszterek veszik szövegeléssel. Ezek az emberek ilyen ostobák.

Az idős autó nem vén autó. Nem ráncosodik úgy, mint a 20 éves autókat fosozó sutyeráknak a barátnője, vagy a felesége. Ha garázsolt az autó és ápolják, akkor még 20 évesen is makulátlan tud lenni, mintha tegnap gyártották volna. Szemben az állítólagosan ridegen tartható autókkal, amik 10 év alatt megrozsdálnak. Igen, volt a családban és a baráti körben több Suzuki. Csámcsog rajtuk a rozsda és a híres megbízhatóságot sem emlegetném, mert szépen törtek a hajtókarok és szakadt az az ékszíj, mert a szerelő bácsi azt mondta, hogy ebben nem baj ha elfelejtjük cserélni. De baj lett.

Na mindegy, végszónak egy nagy igazság. Nem baj, ha van pénzed, csak ne mutasd, mert ahol általános a szegénység, ott szúrja az emberek szemét. Utálják a gazdagokat. Mert ugye mi az, hogy a másiknak több pénze lehet, nekem meg nem? Ha nekem nem lehet több pénzem, akkor pukkadjon meg a gazdag. Mert nem tudnak mit kezdeni a gazdagokkal, hát utálják őket. Ezt nevezik irigységnek.

A beemert tipikusan drága árú és fenntartású autóként kezelik az emberek. Kiváltja az előbb leírt hatást.

2013. nov. 16. 22:57
 47/53 anonim ***** válasza:
Sajnos ez egy fajta ilyen magyar szokás, hogy amíg a politikusaink szét lopkodnak minket, addig mi egymással veszekedünk, pl. hogy kinek milyen autója van, félre ne érts kérdező, nem neked szól. Amíg egy középosztálybelinek Bmw-je van, addig a magyar kénytelen Suzukival járni, ami egy nagyon megbízható autó, de nem az a kategória, amiért 3 millió forintot kiad az ember. Mondjuk abban igazad van, hogy hajtanak vele, mint az őrültek, meg menőznek vele, s igen a BMW nem egy "státuszszimbólum", a "státuszszimbólum" inkább egy Ferrari, vagy Bugatti, ami ott "kint" is egy vagyon. Sajnos birka népség vagyunk, megválasztjuk a Fideszt, pedig 15 óra munkával minekünk szegényeknek is járhatna egy BMW.
2016. júl. 16. 03:56
 48/53 anonim ***** válasza:
Amíg egy német középosztálybelinek...
2016. júl. 16. 03:57
 49/53 Freed Master ***** válasza:
39%

Látom nem mostani a téma de hozzá kell hogy szóljak.

Ennek nem kéne vita témának lennie, olyan ez mintha a bóvli órások győzködnék a rolex óra tulajokat hogy az övék jobb, vicc.

Én BMW-t vezetek,és igen csak a Mercedest tartom ugyan olyan jó autónak mert ez így is van.

Ne beszéljünk már mellé, azért akarnak az emberek BMWt Mercit venni mert nem mindenki elégszik meg a szarnak meg a hugynak a keverékével!

Lassan bocsánatot kell kérnem azoktól akinek nincsen pénze autóra csak suzukira, meg dééwó ticora, meg honda cicikre mert van egy 5-ös BMW-m.

Nem nézem le a nem prémium autósokat,de nehogymár ők nézzenek le engem.

Kérdező ülj be egy 530d-be és meglessz a kérdésre a válasz.

Ja, tudom már volt is neked és szar volt.

(Egy bunkó bmw-s).

2016. aug. 30. 21:40
 50/53 anonim ***** válasza:

Utolsónak

Legalább van önkritikád, válaszod alapján tényleg az vagy(utolsó mondatod).

De béjjjesvés vagy, nem is lehetnél más.

2016. aug. 31. 22:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!