Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért akar minden magyar...

Miért akar minden magyar BMW-t? Ez valami becsípődés? Van 3-4-5 százezrem, BMW kell, még ha 20 éves tragacs is, de csak BMW, BMW. BMW. Miért van ez?

Figyelt kérdés

De ma szerepelt itt egy 6 milliós használt BMW is. Pedig ennyi pénzért már újat is lehet kapni. Mi ez a BMW mánia? Az utakon is csomó van és persze úgy is közlekednek vele, bunkón, gyorsan, bevágnak az ember elé. Más márkáktól ilyet nem tapasztalok. Szálljunk már le a földre kérem! Miért van ez? Tényleg annyira jó a BMW, vagy ez egy magyar baromság?

Meg bírom mikor van a fiatal srácnak 3-4-5 százezre, bmw kell, azt mennyi a fogyasztás, mennyi fenntartás, alkatrészárak...

2013. jún. 25. 16:38
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
68%

27#:

Írod:"Látom 1-2 "rendes" bmw tulaj szánalmasan próbálja kimagyarázni, hogy márpedig ennek a márkának a vevőköre a legszerényebb, legjobb emberkék. "

Az a szánalmas, ha valaki nézegeti a leírt szöveget, de képtelen felfogni, hogy mit is "olvas".

Az Astra J 1.4 turbo mióta BMW? :)

Nem rossz autó, az igaz, ez az az Opel széria, amin már a legkekeckedőbbek sem tudnak fogást találni. A következő autóm hamarosan egy J OPC lesz. Most még kegyelemből elengedem a pattogós méregzsákokat (nem mintha nagy falat lenne bármelyik is az 1.4 turbonak). De az OPC-ből öröm lesz nézni, ahogy a legnagyobb igyekezetük ellenére is az "autójuk" csak állóképnek fog tűnni a visszapillantó tükrömben. Nem azért teszek majd így, mert bunkó vagyok, hanem mert egy olyan autóval szinte lehetetlen vánszorogni. Elhiszem, hogy az ilyen sofőrök egy alulmotorizált ócskavasból bunkó aszfaltbetyároknak tűnnek, egészen addig, amíg te bele nem ülsz egy ilyen autóba: [link]

"Úgy védik mint ha ők lennének a cég vezérigazgatói."

Nem, nem a márkát védik. De te és a hozzád hasonlók sem a BMW márkát szidják, hanem azokat, akik ezeket az autókat birtokolják. Ha valaki azt állítja, hogy mind bunkók, akkor joguk van megvédeni magukat.

Amennyiben te az Astra tulajokra azt írnád, hogy mind tahó, akkor nem csak ide írogatnék, hanem megkeresnélek és megkérnélek, hogy mondd a szemembe. Nem vennéd hozzá a bátorságot. Még csak találkozni sem mernél. Ebben biztos vagyok.

Tudom, mit érezhetnek most a BMW tulajok, mert néhány éve még az Opelosok voltak kipécézve.

"Mikor valaki mondja neki, hogy indokolják már meg, hogy miért preferálják ezt a márkát akkor 10ből 9szer ez a válasz: Háát' hátúúl' kapar... "

Szereltem már BMWket, újakat, régieket. (Sok más autómárka mellett.) Ismerem a BMWnél alkalmazott technológiákat és azoknak a működését. De ha most felsorolnám ezeket, úgyis csak lerendeznéd annyival, hogy én vagyok a 10-ből az 1.

Milyen autód van? Miért használod azt a márkát? (Ha már te is számon kérsz másokat, akkor válaszolj!)

2013. jún. 27. 10:32
 32/53 anonim ***** válasza:
51%

#29:

"Senki nem nézi úgy le az utakon az ember társait és kocsijukat mint ők."

Hallottál te már egy Alfa Romeo tulajdonost más autómárkákról nyilatkozni? Ha valaki lenézi a többi autót, hát azok ők. Minden esetben elmondják, leírják, hogy csak az Alfa gyárt autókat, a többi csak helyváltoztató eszközt és ez még a legfinomkodóbb megnyilvánulásuk.

Azokat, amiket itt beidéztél, soha nem olvastam még, nemhogy BMWsektől, senkitől. De a fantáziád az élénk, úgy látom.

Ha valaki leszól bármilyen más márkát, az szerinted biztos, hogy BMW, észlény. A Suzukit meg tényleg mindenki lenézi, legyen bármilyen más autója. A legfőbb érvként azt emlegetik, hogy szinte papírból van. Mellesleg megjegyzem, hogy a legtöbb boyracer még mindig suzukiban ül.

2013. jún. 27. 10:42
 33/53 anonim ***** válasza:
No! Néköm pont fordítva vót. Az ingöm csípődött bö ögy Bíjemvíhe, oszt az mög elindút. Ott szalattam möllötte. Oszt kiszót a vözötő. Adjon Isté, há tájfutónak teccik lönni? Mondom, há mos má löhöt ho az löszök a szomszéd falujig.
2013. jún. 27. 14:00
 34/53 anonim ***** válasza:

"Mellesleg megjegyzem, hogy a legtöbb boyracer még mindig suzukiban ül."

mert van két kilójuk és ezt tudják megvenni, mivel fenntartani is gombokból lehet. mint az 1.4-es astrát, és társait.

pedig egy sperrel "megtuningolt" e36 325i-nél is max a benzin lehet neccesebb, de nem drágák azok se, persze nem két kiló...

2013. jún. 27. 14:33
 35/53 anonim ***** válasza:
70%

Üdv, itt újra a BMW-s sutyerák (aki valójában nem is BMW-s).

"Nah ezért utálom a béjemvéseket mert MINDENKIT lenéznek akinek nem bmwje van az embert is és az autójukat is. "

Japán kisautóval járok!

"Kicsit nézz utána a márkának mert úgy látszik, hogy fogalmad sincs, hogy mekkora presztízzsel rendelkezik. Passat, Golf... kategóriájukban etalon."

Ki mondta egy szóval is, hogy a VW nem jó autó?

Mondom én, hogy buta vagy! :)

2013. jún. 27. 15:49
 36/53 anonim ***** válasza:
52%
Nekem is BMW-m van! Egy 330D,E46 m-paketes darab. 1.5 évig spóroltam erre a kocsira és ezért is figyelek rá, normálisan közlekedek vele. Személyszerint én az autót azért vettem meg mert diesel ezért nem is eszik 6.5-nél többet, dinamikus, jol és könnyen vezethető, előzésnél nem kell neki visszahúzni a fokozatot sem, alacsony fordulatszámtartományban is leadja az erőt. Rendben tartom és hálás autó sohasem hagyott ott, pedig voltam vele 2500km-es úton is nyaralás miatt. És a kedvencem a sporülések, levezetsz tegyük fel 800 km-ert és kiszálsz nem érzed azt hogy mennyire el vagy zsibbadva. A régebbiek azért vannak prefelálva itt Mo-n, mert olcsók, de én is elitélem a 17-18 éves apuci kedvenceit akik "drift"elnek a közütakon, Azért van versenypálya hogy ott teszteljék mit tudnak nem a közúton saját és más ártatlan emberek életét veszélyeztetve!!!!! (24F)
2013. jún. 27. 16:42
 37/53 anonim válasza:
100%
itt az az alapvető probléma hogy én mai napig Örülnék hogy Bmw-m legyen,de nem tehetem meg,az hogy ő megteheti az az ő dolga,nem a tied kedves kérdező ez pusztán a Magyar tévhit hogy ha már valaki bmw-s akkor paraszt,gyökér,ezzel akar menőzni,nem kedves barátom csak pusztán szeret egy márkát és márcsak azért is kitart mellette,pl a suzuki-s is bevág eléd meg nemtud vezetni csak azt nembirod fikázni hogy jaj a műmájer bmw,nemtudom neked honnan jött ez a kérdés lehet valami Hondásvagy vagy valami vagy csak egyszerűen tipikus uninteligens és abba/akibe kötsz bele akibe csak bele lehet..
2013. jún. 29. 16:40
 38/53 anonim válasza:
100%
Vannak BMW tulajok és BMW-sek.A kettő nem ugyan az a BMW tulajok megveszik a kocsikat ,hogy menőzzenek ( ahogy te is írtad ) ilyen a sok nagy fuxos nem legális melóból megélő emberkék meg egy pár suhanc.Sajnos ezek lesznek lassan többen és amit én észre vettem,hogy azok is az agresszívak.De tök mind1 miben ülnek minden márkában van olyan sofőr aki bunkó paraszt.Valamint vannak a BMW-sek akik megveszik az öreg 20 éves "szarukat",amiket legtöbbször ha tehetik óvnak és építgetik, csinosítgatják őket. Na ezek általában nem a bunkók közé tartoznak mert tudják ha össze basszák a kocsit akkor mennyi pénz és belerakott munka megy kárba.Minden márkában vannak lesznek bunkók,de az hogy az összes BMW-s bunkó az baromság.Ezt úgy mondom ,hogy nekem is egy 24 éves 500ezres BMW-m van ja és én 22 vagyok szóval még a fiatalokhoz tartozok.
2013. jún. 29. 18:06
 39/53 anonim ***** válasza:
az a baj még hogy megvenni van pénz, de fenntartani nem, ezért van annyi szakadt, meg ezért van hogy megveszed és százezreket kell még rákölteni mert feltorlódtak a gondok.
2013. jún. 29. 18:09
 40/53 anonim válasza:
Akinek nincs pénze fenntartani egy kocsit az ne akarjon kocsit venni ennyi. Hülyék voltak és lesznek is.
2013. jún. 29. 18:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!