Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért akar minden magyar...

Miért akar minden magyar BMW-t? Ez valami becsípődés? Van 3-4-5 százezrem, BMW kell, még ha 20 éves tragacs is, de csak BMW, BMW. BMW. Miért van ez?

Figyelt kérdés

De ma szerepelt itt egy 6 milliós használt BMW is. Pedig ennyi pénzért már újat is lehet kapni. Mi ez a BMW mánia? Az utakon is csomó van és persze úgy is közlekednek vele, bunkón, gyorsan, bevágnak az ember elé. Más márkáktól ilyet nem tapasztalok. Szálljunk már le a földre kérem! Miért van ez? Tényleg annyira jó a BMW, vagy ez egy magyar baromság?

Meg bírom mikor van a fiatal srácnak 3-4-5 százezre, bmw kell, azt mennyi a fogyasztás, mennyi fenntartás, alkatrészárak...

2013. jún. 25. 16:38
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
53%

"Nincs semmi gond azzal, hogy van egy 25 éve e30as bmw-d amivel hóban kipufogóval előre mész és ken bloknak képzeled magad, majd kinövöd."

Talán a lottószámokat is meg tudod jósolni, ha ilyen látnoki képességeid vannak? De inkább ne tippelgess, mert Opelom van. Nincs semmiféle rácsing se tuningos bojréször. De e szóhasználat azt bizonyítja, hogy egy suttyó vagy (a helyedben nem emlegetném mások szegénységi bizonyítványát). Nem vártad te, hogy bárki is válaszol majd, ez csak egy szófordulat. Pedig aki ekkora ostobaságokat ír, mint te, és a többiek, az joggal várhatja, hogy a normális értékrendű, jóérzésű emberek helyre tegyék. Hihetetlen ostoba vagy, és a többi is. Nem kötekedésből írom, csak jó szándékból. Rajtatok áll, hogy megváltoztok, vagy sem. Ha nem, akkor még elég sok konfliktusotok lesz az életben.

2013. jún. 25. 17:45
 12/53 anonim ***** válasza:
56%

Ahogy az előző választ, ezt is "-Nesta-" nevű észlénynek címzem:

Az állításokat komoly emberek alá is szokták támasztani. Azokról a közvélemény kutatásokról furcsa, hogy nincs link.

Mint ahogy arról se, hogy az összes Opel zabálja az olajat, meg hogy egy hulladék márka, mint ahogy egyes taplók bele akarják a hasonló áltényeket a közvéleménybe.

A kisebbségi érzet helyesen így hangzik: kisebbségi komplexus. Tudhatnád, hiszen neked is ez van.

Végül, ha hasonló jós és látó babérokra akarnék törni, azt tippelném, hogy ugyanaz a személy vagy, aki feltette a kérdést, csak más regisztrációval. De ettől nem leszel okosabb.

2013. jún. 25. 17:55
 13/53 anonim ***** válasza:
84%

Én is viszonylag fiatal vagyok (28). Szerettem volna egy sportos, hátsókerékhajtású autót, ami kijön 1-1,3M Ft-ból. Akárhogy néztem, a BMW-n kívül semmi más nem jött szóba, és nem bántam meg. Nem érdekel milyen jelvény van rajta, nem érdekel, hogy tetszik-e a csajoknak, vagy a többi embernek. Az érdekel, hogy öröm vele menni, mert erős, gyors, kényelmes, és ott hajt, ahol egy sportos autónak kell. Nekem az autó a hobbim, én erre költök. Építgetem, szépítgetem, egyszerűen azért, mert ebben lelem örömöm, és ez az az autó, amiben én jól érzem magam.

Az alkatrészek közel sem annyira drágák, mint azt azok gondolják, akiknek soha nem volt BMW-jük. A legtöbb alkatrészből jó az utángyártott választék is, a gagyitól egészen a gyárival megegyező minőségig. Sok helyen bontják, így a drágább alkatrészek, pl. kasztnielemek, motor, váltó, mind könnyen beszerezhetők bontottan. Erejükhöz képest általában a hasonló korú autók közül a legkisebb fogyasztásúak közt vannak, mert motorjaik mindig az élen járnak műszaki fejlettségben.

Vannak, akik csak menőzésből veszik, de sokan azért, mert a legelérhetőbb, legkönnyebben fenntartható sportos autók a használtautó piacon.

2013. jún. 25. 18:00
 14/53 anonim ***** válasza:
30%

A legjobb védekezés a támadás. Természetesen ezt nem ismered csak használod. Szép és jó, hogy próbálod a többséget meg győzni ócsárolással de ez édes kevés főleg ilyen szókinccsel amivel te rendelkezel. Ezt az energiát inkább tanulásba fektetnéd mert nagyon rád fér és most nem a szitok szavak szótárának a forgatására gondolok mert látom a tartalmát már fújod kívülről.

Először próbálj meg egy épkézláb érvet felhozni ellenem és csak utána vesd papírra(ezt esetben klaviatúrára)

Szitkozódással semmire nem mész csupán magadat alacsonyítod le, igazat megvallva már ennél lejeb nem igazán tudsz menni.

Szóval szedd össze magad és mielőtt indulatból válaszolná a válaszomra kérd ki egy magasabb intelligenciájú véleményét.

2013. jún. 25. 18:06
 15/53 anonim ***** válasza:
31%

"A legjobb védekezés a támadás. Természetesen ezt nem ismered csak használod." Abszurdum, amit írsz, nyilván mindenki ismeri ezt a frázist. Látod, milyen buta vagy? Istenem...

"válaszomra kérd ki egy magasabb intelligenciájú véleményét" :)

Téged ismerve (amennyit itt látni engedsz magadból), elég lenne egy majomnak kikérnem a véleményét rólad. De sanszos, hogy te és a majom jobban megértenétek egymást.

Nem én akarom győzködni a nagyérdeműt, hanem te, mégpedig arról, hogy a BMW tulajdonosok bunkó, arrogáns, hülye, kilinccsel előre sasszézó barmok.

Olyan embert pedig nem ekéznék a helyedben, akinél hülyébb vagy. Vagy akinél gyérebb a szókincsed (ha már voltál szíves ezzel bepróbálkozni). Legalábbis nem láttam volna, hogy e téren brillíroznál.

Gyanítom, ismersz pár idegen szót, de csak úgy, mint a papagáj, kimondja, de dunsztja sincs, hogy mit.

Egy dologban van igazad, az indulatban. Nem tehetek róla, a hülyék idegesítenek.

2013. jún. 25. 18:19
 16/53 anonim ***** válasza:
69%
#13: Jó olvasni az ilyet. Persze nyilván a hozzád hasonlók írásait figyelmen kívül hagyják a BMWnácik és csak harsogják tovább, hogy bunkó BMWsek.
2013. jún. 25. 18:24
 17/53 anonim ***** válasza:
69%
Ja bocs, BMWrasszisták, nem BMWnácik, utóbbi szót az előző hozzászólásban akartam emlegetni, de végül kitöröltem azt a mondatot.
2013. jún. 25. 18:26
 18/53 anonim ***** válasza:

A helyesírásod is pocsék és a szádból is folyik a g*nélé.

"Gyanítom...." mondatodnál a vesszők száma majdnem meg egyezik a szavak számával. A szófordulataid is elég siralmasak, nem mindig érzem azt, hogy közös nyelvvel rendelkeznénk.

De ezért a sok "szép" szóért provokállak egy kicsit ha megengeded?! Nem reagálok rá az általad használt kifejezésekkel, nem szeretnék a te szintedre lesüllyedni. Vissza olvashatód a válaszokat és rájöhetsz, hogy senki nem használ olyan trágár szavakat mint te aki bmw fán.

Természetes nem minden bmws rendelkezik azon ritka előnyös tulajdonságokkal mint amit a kérdező felsorolt de akinek nem inge az nem veszi magára és most kár azzal jönni, hogy ne általánosítsunk mert ez evidens, hogy nem mindenkire vonatkozik.

4 éve látogatom ezt a topicot és azóta mindegy egyes kérdést megtekintettem és veszekedések 90%-nál a bmwsek álltak és hozzád hasonló stílusban reagáltak a válaszokra.

Szóval, ismét bebizonyosodott, hogy "Madarat tolláról ember autójáról...." és pont

2013. jún. 25. 18:43
 19/53 anonim ***** válasza:
77%

bmw-m van és nem azért hogy vadidegen (!) emberek előtt villogjak. mert az szánalmas. Hanem mert 10 éve ezt akartam, gyerekkori álmom volt egy e46 és összejött. jó beleülni, jó vezetni, jó megnézni kívülről és belülről mindennap. És pont leszarom ki mit gondolom. Azért NEM venni valamit CSAK, mert más mit gondol pont olyan szánalmas mint azért venni valamit hogy villogjunk.

ja és iPhoneom van. És nem azért hogy villogjak, pedig ismerek én is ilyet. hanem mert amint megismertem, azonnal bejött az egész világa, droiddal viszont csak gondom és ellenérzésem volt.

2013. jún. 25. 18:50
 20/53 anonim ***** válasza:
94%

Hát most mellétrafáltál, mert én kb 13-14 éve szeretnék magam alatt tudni egy Alfa Romeo 156-ost, de sajnos még nem jött össze.

A BMW is jó, de abból csak egy E30-as M3 kellene igazán (te jó ég ,hogy ahhoz mennyi pénz kellene....)

2013. jún. 25. 19:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!