Miért akar minden magyar BMW-t? Ez valami becsípődés? Van 3-4-5 százezrem, BMW kell, még ha 20 éves tragacs is, de csak BMW, BMW. BMW. Miért van ez?
De ma szerepelt itt egy 6 milliós használt BMW is. Pedig ennyi pénzért már újat is lehet kapni. Mi ez a BMW mánia? Az utakon is csomó van és persze úgy is közlekednek vele, bunkón, gyorsan, bevágnak az ember elé. Más márkáktól ilyet nem tapasztalok. Szálljunk már le a földre kérem! Miért van ez? Tényleg annyira jó a BMW, vagy ez egy magyar baromság?
Meg bírom mikor van a fiatal srácnak 3-4-5 százezre, bmw kell, azt mennyi a fogyasztás, mennyi fenntartás, alkatrészárak...
"-Nesta-"-nak címezve:
Hasonló esetben megvédeném a VW márkában ülőket is. De erre majd jössz a kifacsarodott logikáddal, hogy biztos azért mert német autó "fan" vagyok. De én legalább bevallom, hogy nem ellenkeznék, ha megdobnának egy BMWVEL. Pedig meg vagyok elégedett a saját Opelommal, nem akarok mást. Ez egy J Astra, a hozzád hasonló "sikeres" emberek erről is csak álmodozhatnak (pedig nem vagyok elszállva sem magamtól, sem az autómtól). Neked milyen autód is van, ha már itt tartunk? Lehet, hogy pont BMW?!? :)
Mert ugye te sem használsz trágár szavakat?
Azt hiszed, hogy ha egy csillagot teszel a trágárságaidba, attól te szépen írsz? Helyesírási hiba? Idézz már egyet! Attól hogy te nem tagolod a mondatokat, nem az a hülye, aki ezt megteszi.
Bele vagy szerelmesedve a (nem létező) helyesírásodba és intelligenciádba.
"4 éve látogatom ezt a topicot és azóta mindegy egyes kérdést megtekintettem és veszekedések 90%-nál a bmwsek álltak és hozzád hasonló stílusban reagáltak a válaszokra."
A "mindegy egyes kérdést" nem egészen értem, de nyilván akkora zseni vagy, hogy már egyenesen egy nyelvújítót tisztelhetünk benned. Az "és veszekedések" szavak közé (merthogy az és is szó, kötőszó) elkélt volna még egy "a". Tudod, a bénákat segíteni kell. Én ezért vagyok itt a gyakorin, és nem azért, hogy veszekedjek. De ha már belekeveredtem, nincs mit tenni... 4 éve borzolod itt az emberek idegszálait? Jó sok időt fogsz majd eltölteni a purgatóriumban, mire megtisztulsz a sok ember tönkretételének bűnétől :)
A BMWsek (autómárkákat ugyanis nagy betűvel kezdünk, Alfa Romeo, BMW, Trabant, ...) alpári stílusban reagálnak? Olvasd el az Alfa Romeo rajongók reakcióit (tisztelet a kivételnek), fogsz még furcsábbakat is látni (az a lenézés, ahogy más márkákat kezelnek...).
A BMWsek trágár bunkók?
Olvasd már el (habár biztos olvastad, mert te tetted fel azt a kérdést is, mint ezt, csak hogy provokáld a jónépet):
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
Normális hangnemben ír a legtöbb válaszoló, hogy normális, intelligens emberek, és ez az írásukon is tükröződik.
Javítok (legalább én megteszem):
"Pedig meg vagyok elégedett a saját Opelommal, nem akarok mást."
Helyesen:
Pedig meg vagyok elégedve a saját Opelommal, nem akarok mást.
A hasonló stílusotok miatt úgy tűnt. Ha tényleg nem te tetted fel, vagy ha te tetted fel, de tagadod, nekem végülis mindegy.
Ha valóban nem te tetted fel azt a kérdést, akkor javaslom áttanulmányozásra.
Így van, a BMW tulajdonosok mind antikrisztusok. Valójában minden közlekedési balesetet a BMW-sek okoznak. A legagresszívabb sofőrök a BMW-sek. Nem csak közveszélyesek, hanem éjjelente gyerekeket is rabolnak a BMW-sek, és ha egyszer beülsz te is egy BMW vezetőülésébe, azonnal asszimilálódni fogsz, és te is egy bunkó BMW-s leszel.
Ha megengedsz egy tanácsot: próbáld megemészteni, hogy az emberek egy jelentős hányada BMW-vel jár, és költsd az energiád fontosabb dolgokra. A magyar baromság pedig az, hogy az emberek mások magánügyeivel vannak elfoglalva, amihez az ég világon semmi közük. Tehát amit te csinálsz most.
Mellesleg tényleg annyira jó a BMW.
Még azt hozzáfűzném az eddigiekhez, hogy a márka bőnöző imídzse is megkérdőjelezhető. Szép számmal látok nagy Merciket bennük nagydarab kopasz úriemberel, vagy egy egész romacsaláddal. De akkor mi van? A kopasz nagydarab lehet, hogy amúgy rendes ember, csak egyszerűen úgy néz ni, ahogy:
A romákkal sincs semmi bajom, sokszor normálisabbak az utakon, mint a nem romák, nem nézem le őket. A kompresszoros C-s merciket ugyanúgy szeretik a boyracerek, mint a 3-as BMWKET.
Ülnek agresszív emberek a BMWKBEN is. De a átülteted őket egy Daewoo Ticoba, akkor is agresszívek maradnak. Csak lassú lesz nekik a Daewoo Tico és visszaülnek a BMWBE.
Így a végére elárulom miért védem ezt a márkát, kipróbáltam régebbieket és újabbakat is. Jó és nem a márkajelzés miatt. Nem utasítanám el ha valaki meg akarna dobni egy BMWVEL. A magyar baromság az, hogy kevés pénzből valaki mindenáron BMWT akar és megveszi a kinézett típusból a legolcsóbbat. Ami horpadt, törött, megmattult, csörög, csattog. Aztán csodálkozik, hogy ég vele.
Az meg, hogy egy használt BMW árából más márkájú újat lehet kapni, az nem érv. Ha használt BMWT vesz valaki, akkor luxusra vágyó csóró, de ha Suzukit, vagy bármit használtan vesz, akkor okos? Mert aki megveszi haználtan az 5 milliós Suzuki Vitarát, az szerény ember? Olvasni kéne a híreket. Új autót szinte csak cégek vesznek.
Látom 1-2 "rendes" bmw tulaj szánalmasan próbálja kimagyarázni, hogy márpedig ennek a márkának a vevőköre a legszerényebb, legjobb emberkék.
Pedig ennek van alapja ugyan úgy annak is, hogy a francia kocsik nem remekelnek megbízhatóságban. Nem, nem minden francia autóra igaz csak nagy általánosságban ugyan úgy mint a bmw tulajok esetében, hogy ott sem mindenki rácsing tuningos, nagyképű, uzsorás bűnöző.
A bmw tulajoknál az a elfogultság az valami elképesztő.
Úgy védik mint ha ők lennének a cég vezérigazgatói.
Egyszerűen szánalmasak.
Mikor valaki mondja neki, hogy indokolják már meg, hogy miért preferálják ezt a márkát akkor 10ből 9szer ez a válasz: Háát' hátúúl' kapar...
5er-re olyan jelzőket mondanak, hogy élmény autó... az igen, az eszem megáll. Kérdem én akkor a TT coupe vagy a MX5 micsoda?
De nem csodálkozok mert nekik készülnek ezek az autók csak kár, hogy így lehúzzák ezt a márkát amivel alapvetően semmi probléma nem lenne.
Jó, hogy mondod. Szinte minden ny*morult bmws ezzel jön, hogy az Audi csak egy "kisminkelt" Volkswagen. Nekik a Suzuki nem is autó csak egy közlekedési eszköz a franciák csigazabálóak és készítsenek parfümöt mert csak ahhoz értenek a japánok lekoppintják a német prémium márkákat az olasz kocsik szerviz lakók az Alfa Romeóval az élen. Egyedül csak a Mercedes-Benz-t tekintik autónak a bmw mellett de természetesen csak a második helyre sorolják.
Nah ezért utálom a béjemvéseket mert MINDENKIT lenéznek akinek nem bmwje van az embert is és az autójukat is.
Ha itt a gyik-on valaki kiír egy kérdést, hogy pl.: új Renault fluance-t vagy Opel vectrat vegyek akkor egyből jönnek a bmwsek, hogy nehogy olyan h*lye legyél már, hogy új Renault veszel inkább ebböl a pénzből vegyél egy 3 éves 5er mert az 5 év múlva is béemvé marad.
NA ez a különbség egy Renault-s, Opeles, Suzukis és egy Bmws között. Senki nem nézi úgy le az utakon az ember társait és kocsijukat mint ők. Ezt itt az oldalon is bebizonyították már számtalanszor.
Visszatérve a Vw-hez. Kicsit nézz utána a márkának mert úgy látszik, hogy fogalmad sincs, hogy mekkora presztízzsel rendelkezik. Passat, Golf... kategóriájukban etalon. Majd akkor szólalják le a vw-t mikor több mint 111 111 111 db autót legyárt a bmw.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!