Egy 3 fokozatos automata sebváltóval mennék vmire?
Figyelt kérdés
Nézegettem kocsikat, láttam olcsó automata váltós Suzukikat, de mind csak 3 fokozatos.2013. jún. 21. 22:56
11/13 anonim válasza:
Csak sajnos a legtöbb esetben irreálisan többet. Mondjuk speciel ezt most a Suzukira értettem (főleg a régi Swiftekre). A mostani modernebb autóknál már lehet, hogy nincs ekkora diferencia.
12/13 anonim válasza:
1.3-as Swift a kéziváltóval átlag 6.5-el elvan vegyesben, ugyanez automatával 8-8.5 alatt nem áll meg. Megéri?
13/13 anonim válasza:
Semmiképp ne vegyél automatát. Azt csak a kényelemszerető, üzemanyag árát nem figyelő, nyugodt emberek vesznek.
Drága a javítása, többet fogyaszt, nem lehet betolni(sem), nem lehet versenyezni, és csak három sebesség.. szr az egész.
(Az első szuzukim három sebességes volt, a következő négy, az azt követő 4+rövid, a mostani öt fokozatú.Bánom is, mert a 18 év alatt még nem volt egyik sem javítva. Ráadásul csendes is. Borzalom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!