Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nézik le a (régi)...

Miért nézik le a (régi) tuning Swifteket?

Figyelt kérdés
tudom van egy két bezúzni való.. de aki arra költ hogy jobb legyen az autója, miért kell lenézni? itt a szolid "tuning"ra gondolok pl.: szolid felni, sötétítés, szolid dob, stb. de bezzeg ha egy 1.1-es Peugeoton vagy F Astrán van ilyen tuning az már milyen király autó.. remélem értitek.
2013. jún. 17. 22:18
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
89%

Mert a swift a szegények autója. (az úra már nem igaz bár az eladási lista élén sincs már)

Egy rozsdás konzervdobozt ha lefetet neonzöldre addól még konzervdoboz marad. Érted ,

2013. jún. 17. 22:22
 2/32 anonim ***** válasza:
93%

1-es vagyok .ez a szar telefon ba+ nem elküldte teli hibával.

Na mindegy de ez a lenézik az autómat pár év múlva el fog múlni. olyan 28 évesen nem fogsz vele foglalkozni és alufelnit is eladod majd és sötétítés is leszeded róla.

2013. jún. 17. 22:26
 3/32 A kérdező kommentje:
nincs rajta semmi. sőt nem is Swiftem van. csak rossz nézni hogy lenézik más autóját. persze a homasitás kamubeömlős kocsikat én is lenézem
2013. jún. 17. 22:27
 4/32 anonim ***** válasza:
58%

""""Egy rozsdás konzervdobozt ha lefested neon zöldre attól még konzervdoboz marad.""""

Ennél találóbban, nem is lehetett volna fogalmazni.

2013. jún. 17. 22:30
 5/32 A kérdező kommentje:
mondják azok akik csak BKV-znak
2013. jún. 17. 22:30
 6/32 anonim ***** válasza:
80%

azért mert iszonyat szánalmas

többet ér a 4 felni, mint a kocsi.. a dobról ne is beszéljünk, általában egy lyukas kályhacső

a sötétítés is sokszor kókányolt, nevetséges az egész autó úgy ahogy van alapból, mellesleg egy rakat pénzt rákölt amiből normális autót vehetne

ezek után megy a keménykedés a közúton mások veszélyeztetésével, hogy a 100 lóerővel megmutassa, milyen jól tud menni

2013. jún. 17. 22:31
 7/32 anonim ***** válasza:
41%

A Suzukit vezető 79 éves kétpói férfi a helyszínen életét vesztette, holttestét a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. A Fordot vezető 49 éves surjányi férfit a mentők könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

[link]

Ennyit a suzukikról. Hangsúlyozom a régiről az új az már jó autó de az árán is meglátszik.

meghalt vs könnyebb sérülés.

2013. jún. 17. 22:34
 8/32 A kérdező kommentje:
itt nem a törékenységről van szó
2013. jún. 17. 22:36
 9/32 anonim ***** válasza:
82%
Én az összes tuning autót lenézem ,szerintem rondák mind.Nekem minden autó a gyári állapotában tetszik lehet suzuki vagy audi mindegy ha tuningolva vannak külsőleg mind ronda márkától függetlenül.És ez tényleg így van aki kicicomázza ilyen külső tuningokkal az autót az már azt hiszi övé a világ.
2013. jún. 17. 22:37
 10/32 anonim ***** válasza:
58%

Bazzzeg a fordnak még a első szélvédője sem repedt meg a papit meg a hátsó ülésről szedték ki. /sajnálom a papit/

A konzervdoboz telitalálat volt.

2013. jún. 17. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!