Nissan Skyline-ban tényleg léteznek 1000 Le-s változatok? Vagy ez csak egy kamu?
Figyelt kérdés
Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, pláne, h tudtommal 2.6-os motor van bennük. Hogy lehet kihozni ekkora teljesítményt egy ilyen "kis" motorból? Valaki világosítson fel legyen szíves, mert nem fér a fejembe ez az egész.2013. jún. 16. 23:48
1/7 anonim válasza:
Persze, hogy léteznek! 1-es golf is van 1000le-s!
Persze szétfúrnak benne mindent és semmi gyári dolog nem marad benne!
Ezek az autók 2,5 alatt vannak százon, viszont 100km-enként valamit cserélni kell benne...
2/7 anonim válasza:
másik, sokkal erősebb és jobban tuningolható motort raknak bele mondjuk :D
3/7 anonim válasza:
A Skylineok motorjai legendásan jó tuningalapok. Ezt a teljesítményt bazinagy turbóval lehet elérni. Nyilván ehhez már komoly módosítások szükségesek, hogy a motor és a hajtás alkatrészei bírják az igénybevételt.
4/7 anonim válasza:
A kérdező szerintem kicsit kimaradt a Gruppe B korszakból. Ott több, mint 20 éve voltak közel ilyen erős autók, és azok nem csak egy-egy gyorsulást bírtak ám :D
5/7 anonim válasza:
Épp nemrég láttam valahol, hogy a legerősebb kettes Golf 1013 lóerőt tud - 1.8 benzinesből. Persze turboval, 4 bar feletti töltőnyomással és gondolom nem örökéletű a motor, de akkor is, az a 2.6-nál még egy Spark-nyi (Chevrolet Spark-nyi) lökettérfogattal kisebb. :)
6/7 anonim válasza:
simán kihoznak
az új GT-R-ekhez lehet rendelni tuning csomagot, amivel akár 1500LE-re növelik a teljesítményét, így már nem is olyan sok az az 1000 :D
7/7 A kérdező kommentje:
Hát ez komoly...Azt sejtettem, h turbo-val csodát lehet művelni, nah de ekkorát...Köszönöm a válszokat :)
2013. jún. 17. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!