Hogy van ez a Nissan-nál? Nem értem!
Figyelt kérdés
Amelyik gyártó ilyen szutykokat gyárt, mint a Nissan Juke, amire kb. hányik minden jó ízlésű ember ha ránéz, meg Nissan Quashqai, Almera, Primera, MICRA.... Mik ezek a vackok? Vagyis ilyen autók között, hogy képesek iszonyat durva, szuper autókat is csinálni? Nissan Skyline, Nissan GTR.... Vagy ezeket más gyártja házon belül? Hogy van ez? Ha tényleg ilyen autókra képesek, akkor miért égetik magukat a fentebb felsorolt szarokkal? Ha egyszer ennyire jól értenek az autók készítéséhez, miért csak többségében vackokat csinálnak?2013. márc. 11. 18:42
1/7 A kérdező kommentje:
Szóval úgy értem mintha két különböző gyártó csinálná ezeket a szuper autókat és azokat a vackokat. Nem említhető velük egy lapon a többi.
2013. márc. 11. 18:44
2/7 anonim válasza:
A hétköznapi ember nem vesz sportautót. Ha neked ezek vackok, megkérdezhetném, hogy neked milyen autód van?
3/7 anonim válasza:
Nem mindenkinek van pénze gtr-re, meg igénye sem...
4/7 A kérdező kommentje:
Mercedes clk sport. Nem úgy teljesen szó szerint, hogy vackok, csak ilyen Skyline meg GTR-hez képest nagyon béna autók. Az a Juke pedig iszonyat ronda. De tudnak gyönyörű szép autót csinálni, akkor miért adnak ki ilyeneket is a kezük közül?
2013. márc. 11. 19:02
5/7 szántóvető válasza:
nissan gtr 30 millánál kezdődik,a skyline sem sokkal kevesebb,ez utóbbi 225 LE-nél kezdődik tehát nem utcai autó.ha csak ilyeneket gyártana a nissan akkor már rég csődbe ment volna.a quashqai kifejezetten tetszik,a micra átlagfogyasztása 4 liter.ezekre van igény,az általad említett típusok versenypályára valók.
6/7 anonim válasza:
Nekem pl kifejezetten tetszik a Juke, akkor lehet ízlésficamom van? Én mondjuk a merciktől hányok, van ilyen...
7/7 aki728 válasza:
szántóvető válaszával azért vitatkoznék mert 4-5 hónapal ezzelőt használt autón találtam egy R34-es skyline ami csupán 4 millió volt. szóval azért jóval olcsobb mint a 30 milliós G-TR
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!