Lehet még venni olcsó és jó régi Volkswagen Bogarat?
Ilyenre gondoltam. Odavagyok az ilyen régi kocsiért, de mivel Fiat 600/500 -at már nem lehet venni, így ebben gondolkozok.
Megérné venni? Lehet még?
És ha elromlik, alkatrészeket lehet venni hozzá?
Még kép:
Stb. De ahogy elnézem a többségén német rendszám van.
Mit gondoltok?
Használható még manapság, akár hosszabb távokra is? Benzint sokat eszik?
Olcsón olyat, mint ami a képeken van (még a hátrafelé döntött lámpás, strandkorlátos lökhárítóval szerelt ötvenes-hatvanas évekbeli példányok) nem fogsz találni, mert még lepusztult roncsként sem olcsók.
Amiből lehet elfogadható árút találni, azok a későbbi példányok 1970 utánról. Pl. 1300, amiből van kínálat bőven idehaza is.
De miért ilyen drága, ha roncs? És ha sok van belőle?
Ha sok van belőle, akkor nem pont olcsónak kéne lennie?
15 éve még hordták a vastelepekre a Pannoniákat, manapság meg 100e ha van forgalmi - ezért.
Egyébként 1970 előttiekből nincs sok, hetven utániakból van bőven. Nekem is a régebbiek jobban tetszenek, de az ember belenéz a pénztárcába és eldönti milyen kell neki. :)
Hát már nem mondanám hogy sok van belőle. Persze ez relatív.
Azért drága mert nagyobb a kereslet mint a kínálat.
Tudna valaki belinkelni 2 képet?
Nem tudom mi a különbség kinézetre. Kinézetre miben másak az 1970 előttiek (1960-50...??) mint az 1970 utániak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!