Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet még venni olcsó és jó...

Lehet még venni olcsó és jó régi Volkswagen Bogarat?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyenre gondoltam. Odavagyok az ilyen régi kocsiért, de mivel Fiat 600/500 -at már nem lehet venni, így ebben gondolkozok.

Megérné venni? Lehet még?

És ha elromlik, alkatrészeket lehet venni hozzá?

Még kép:

[link]

[link]

[link]

Stb. De ahogy elnézem a többségén német rendszám van.

Mit gondoltok?

Használható még manapság, akár hosszabb távokra is? Benzint sokat eszik?

2013. jún. 17. 09:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Hát a 69 előttiek sokkal szebbek....

Esetleg Ausztriából, vagy Németo.-ból nem lehet olcsóbban beszerezni?

2013. jún. 17. 22:23
 12/16 A kérdező kommentje:
'69 utániakból honnan érdemes beszerezni? Ami még olcsó, de jó állapotú. (olcsó, azaz kb 200-300ezer FT)
2013. jún. 19. 10:11
 13/16 A kérdező kommentje:

Mert pl hasznaltauto.hu-n egy csomó roncs van, legalábbis kívülről úgy tűnik, bár sajnos nem értek hozzá.

Mivel nem értek hozzá: mikor van egy ilyen bogár "jó" állapotban?

2013. jún. 19. 10:12
 14/16 anonim ***** válasza:

Régi Bogarat olcsón? Európában kb. sehol.

Ilyen későbbit simán lehet itthon venni.

Mikor van jó állapotban? Ha nincs szétrohadva és nincs szétkopva a motorblokk, az már elfogadható. De hiába nagyon egyszerű szerkezet, ennyi idő után természetes ha el van használódva ez-az. Ezért lehet jobban megéri fanatikustól megvenni egyet mondjuk fanatikustól, aki rendben is tartotta, nem egy 100.000-rel olcsóbbat, amire viszont rá kell költeni 200-at hogy olyan legyen mint a másik...

Ez minden régi járgánynál így van: romot (amik a legolcsóbbak) olyannak éri megvenni, akinek nem gond a javítások egy részét (vagy inkább nagy részét) otthon megcsinálni.

2013. jún. 19. 10:30
 15/16 A kérdező kommentje:

Hát nekem sajna nincs műszaki ismeretem.

Nem a régi bogárra gondoltam, mert láttam, hogy az egyrészt nagyon ritka, másrészt baromi drága.

Az újabb fajtára gondoltam, az 1970-es utánira.

2013. jún. 19. 10:35
 16/16 anonim ***** válasza:
ez veterán nemigazán való napi használatra botrányosan gyenge is egy mai autóhóz mérve persze ha neked ez tetszik vegyél de ha nemvigyázol rá és kint rohasztod az utcán nemlesz jó vége
2013. jún. 19. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!