Lehet még venni olcsó és jó régi Volkswagen Bogarat?
Ilyenre gondoltam. Odavagyok az ilyen régi kocsiért, de mivel Fiat 600/500 -at már nem lehet venni, így ebben gondolkozok.
Megérné venni? Lehet még?
És ha elromlik, alkatrészeket lehet venni hozzá?
Még kép:
Stb. De ahogy elnézem a többségén német rendszám van.
Mit gondoltok?
Használható még manapság, akár hosszabb távokra is? Benzint sokat eszik?
Hát a 69 előttiek sokkal szebbek....
Esetleg Ausztriából, vagy Németo.-ból nem lehet olcsóbban beszerezni?
Mert pl hasznaltauto.hu-n egy csomó roncs van, legalábbis kívülről úgy tűnik, bár sajnos nem értek hozzá.
Mivel nem értek hozzá: mikor van egy ilyen bogár "jó" állapotban?
Régi Bogarat olcsón? Európában kb. sehol.
Ilyen későbbit simán lehet itthon venni.
Mikor van jó állapotban? Ha nincs szétrohadva és nincs szétkopva a motorblokk, az már elfogadható. De hiába nagyon egyszerű szerkezet, ennyi idő után természetes ha el van használódva ez-az. Ezért lehet jobban megéri fanatikustól megvenni egyet mondjuk fanatikustól, aki rendben is tartotta, nem egy 100.000-rel olcsóbbat, amire viszont rá kell költeni 200-at hogy olyan legyen mint a másik...
Ez minden régi járgánynál így van: romot (amik a legolcsóbbak) olyannak éri megvenni, akinek nem gond a javítások egy részét (vagy inkább nagy részét) otthon megcsinálni.
Hát nekem sajna nincs műszaki ismeretem.
Nem a régi bogárra gondoltam, mert láttam, hogy az egyrészt nagyon ritka, másrészt baromi drága.
Az újabb fajtára gondoltam, az 1970-es utánira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!