Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Golf 1 első autónak 350-400...

Golf 1 első autónak 350-400 körül lehet találni jó állapotút?

Figyelt kérdés
nem az agyontuningolt ilyen olyan lökhárítós meg kínáig ültetett darabokra vagyok kíváncsi hanem egy motorikusan kifogástalan állapotban lévő nem szétkopott, karosszéria nem rozsdásodik stb az nem baj ha egykét karc van rajta ennyiből van ilyen?
2013. jún. 13. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
1-es golfért nem adnék 400 ezret akármilyen állapotban legyen is.
2013. jún. 13. 17:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van ilyen, de én nem adnék ennyit egy ilyen idős kocsiért. Persze te tudod.

Nézd meg pl ezeket:

[link]

[link]

[link]

Nem kerülnek 350 ezer ft-ba, de képek alapján érdemes lenne élőben megnézni őket. Ennél többet nem ér egy 1-es Golf.

2013. jún. 13. 18:46
 3/7 A kérdező kommentje:

Én eztet néztem ki erről mi a véleményetek?

[link]

2013. jún. 13. 22:40
 4/7 anonim ***** válasza:

ez azért nem I-es Golf :)

Meg kell nézni, képen úgy sem látod hol rohad.

2013. jún. 14. 07:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Én vennék ennyiért (akár többért is) 1-es Golfot, ha kifogástalan gyári (!) az állapota (igaz csak hétvégékre). A régi autók szerelmese vagyok annak ellenére, hogy most egy két éves autóval járok a hétköznapokban ;)
2013. jún. 14. 10:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele nagyon tetszenek a régi szögletes formák, és csakis gyári állapotú érdekel.
2013. jún. 14. 12:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Amit linkeltél, hármas Golf, nem pedig egyes. Azok megérnek jó állapotban 350-400-at, és könnyebb belőlük jó állapotút találni. Már csak azért is, mert sokkal több van belőle. A Golf III-ast amúgy ajánlom, jó kocsik, az egyik, ha nem a legjobban sikerült Golf.
2013. jún. 14. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!