Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kérdés? Az első vezetésitanfol...

Kérdés? Az első vezetésitanfolyamon (kocsi) nehéz? A vizsgákon mik vannak a rutin vizsgán meg a városin nehezek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 17:05
 1/8 Sinead ***** válasza:
nincs rutin vizsga már, a nehézség attól függ, hogy előtte volt-e dolgod autóval. a forgalmi vizsgán mindenre kell figyelni, sokan elég nehéznek tartják.
2013. jún. 10. 17:12
 2/8 A kérdező kommentje:

Nincsen rutin vizsga? :O

nehéz lesz akkor a vezetés?

2013. jún. 10. 17:17
 3/8 Sinead ***** válasza:
Ha akkor vezetsz először, akkor kicsit nehéz lehet, de könnyen bele lehet jönni. Én egyből egy tuskó parkolóban kezdtem, és 5 percen belül városon kívül voltam 80-90-el egy másik falu felé. Én már vezettem előtte, szóval elég könnyű volt.
2013. jún. 10. 17:25
 4/8 A kérdező kommentje:

én minden nyáron vezettem kb 20 percet de nem városban csak faluban ott is csak házaknál szval ahol nem volt senkisem . de hh nicnsen rutin? :O

biztos h nincsen?

2013. jún. 10. 17:27
 5/8 Sinead ***** válasza:
biztos, nekem se volt, én is most vizsgáztam 2012/2013-as évben
2013. jún. 10. 17:46
 6/8 anonim ***** válasza:
pályán fogsz gyakorolni először, aztán városban. Pályán nem kell már vizsgázni, az nincs, csak városban. Ha kifogsz egy jó oktatót akkor könnyű lesz, de ha egy olyan idegbeteg f@szt mint én akkor elég nehéz...az a jó, ha az oktató nem rág mindent a szádba, mert akkor várni fogsz rá, és nem magadtól fogod nyomni, próbálj meg kicsit önállósodni, amit 1x elmond azt rögzítsed és kész. Egyedül talán a párhuzamosan tolatás forgalomban lesz idegesítő, mert mögötted állnak az autók, rád várnak, te meg szépen nyugodtan tolatgatsz :D
2013. jún. 10. 18:28
 7/8 A kérdező kommentje:
akkor csak a pályán csak gykorlok és akkor nem lesz rutinom? cak városi vizsgám? :D
2013. jún. 10. 20:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Először is nem az a jó sofőr aki gyorsan tud menni, hanem az aki ha kell meg is tud állni !

A kérdésre válaszolva ne félj attól hogy úgy van mint régen hogy nincs rutin vizsga attól nem fog az oktató egyből kivinni a forgalomba,ha még soha nem vezettél.először ugyan úgy gyakorolgattok majd a placcon és mikor már tudod hellyel közel kezelni az autót akkor mentek csak ki a forgalomba.

Az az oktató amúgy is egy ökör aki a mai forgalom mellet egyből kivisz egy tanulót a forgalomba aki még soha életében nem vezetett ,de még ilyen oktatóról még nem hallottam.

2013. jún. 10. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!