Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért érzi magát menőnek egy...

Miért érzi magát menőnek egy "sufni tuningos" roncs tulajdonosa (1-es golf, kockalada, suzuki stb. )?

Figyelt kérdés
Most komolyan,adott a hülyegyerek, van egy kb 200 ezret alig érő kocsija, amit feltuningol fél milláért, de a lehető legigénytelenebb módon(nagy kályhacső kipufogó, szines felni, mélyláda...)és azt képzeli, hogy egy BMW-ben ül, vagy nem tudom. Ja és közben jó hangosan hallgat valami szar zenét. Mit gondol, ez bejön a csajoknak, vagy bárkinek? Mert szerintem rohadt égő és szánalmas...

2013. jún. 11. 15:34
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Én is furának tartottam hogy egy Ladára mi a rossebnek kell alufelni meg egyáltalán minek költeni rá mikor már lassan a bontóba megy. Nem tetszettek a Ladák, aztán mikor lett egy a családba ami végül rám maradt akkor elkapott engem is a Lada láz. Fiatal voltam, az én autóm volt, szerettem volna személyre szabni. Kapott nagyobb kipufogót (nem lett hangosabb csak mélyebb a hangja), váltóméretes alufelnit, sportkormányt és rendbe hoztam a fényezést és a krómokat rajta + kapott hifit hogy ne csak a motorzajt lehessen hallani és a belső teret is kicsit személyre szabtam. Az én autóm, nekem így tetszik, minden cserealkatrészhez ott a műbizonylat, nem bontóból lettek összehordva és összetákolva az alkatrészei. Így kicsit fiatalosabb, vagányabb, ahogy én szeretem, sokan dicsérik és nem akarják elhinni hogy több mint 30 éves kocsi. Az ember nem érti míg bele nem csöppen a Lada világába. Az persze nekem sem tetszik mikor fent van a kályhacső hátul meg visít a zene de a gumik sz*rrá vannak kopva és több a rozsda a kocsin mint a festék.
2016. ápr. 24. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!