Csak nekem áll fel a szőr a hátamon az ilyen sufni tuning autóktól?
Figyelt kérdés
amiken látszik hogy nem gyári, hanem valami otthoni vagy maszek gányolás. szerintem undormány az összes.2012. dec. 7. 16:04
1/5 anonim válasza:
Nemcsak Neked. Ritka igénytelen mindegyik, szó nélkül elkoboztatnám az összeset. Főleg a herélt kipufogójú autókat, amik egyrészt undorítóan hangosak, másrészt részemről és szerintem sok emberben is szánalmat ébresztenek irántuk.
2/5 anonim válasza:
Én kifejezetten a DLR vagy mit utálom. Az Audin oké, de amikor ilyen Opel Asrákon meg kettes Golfon látom, hát az hányinger... Ja meg a gány alufelniket utálom.
3/5 anonim válasza:
Nem csak neked. Normális ember vagy ad az autójára tuning szempontjából vagy akkor nem tuningol ha úgy érzi hogy nem engedheti meg.
Ki suhancok meg cigányok szoktak otthon fóliázni, matrizázni meg gagyi felniket feltenni.
5/5 anonim válasza:
Kevés az akinek érzéke és tudása van az otthoni tuninghoz. Az meg nem fog otthon gányolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!