Hány évesen nőttél ki a ratyi full sufni optikai tuning korszakodból?
14 évesen, az NFS-ek hatására, abban láttam meg a lehetőséget, hogy lehet igényesen is tuningolni, úgy, hogy megtartjuk az eredeti vonalakat, esetleg finomítunk rajta.
Most, 18évesen már úgy gondolom, hogy vagy Cult, vagy Széria, de semmi más nem jöhet szóba. Esetleg egy igényes felni, jóféle gumikkal, de abból is eredeti méretben, mert mert ha túl nagy, akkor az a használhatóság rovására fog menni.
Jah és a családi kocsiba egy homasita gagyituning cuccot vettem, az is egy belső könyöklő, amit úgy lehet feltenni, hogy szinte nyom nélkül eltávolítható és nem is ronda. Még tuningnak mondanám a kocsin a vadriasztót, mert az hasznos. Amúgy egy széria F astránk van, amire bármit vehetek, de nincs szívem egy átlag hülyegyerek kocsit csinálni belőle, lassan úgyis exkluzív lesz egy tökéletes állapotú F astra. xD
Én 15 vagyok most, ha lesz jogsim a családi BMW 316-ot fogom használni
utálom az összes gagyi sufnis szart.
Az a kedvencem mikor kiraknak mindenféle szar rendszámtáblát a hátsó szévédőre
pl. Szingli vagyok
A Porschém otthon van
...
A BMW-n csak egy BBS felni a tuning. Ennyi :D
Se hangos kipufogó, se bőrbugyi, se menőlökös, se értelmetlen szpojler
Ja és csak egy színe van nem 13 és még a chiptuningot is megúszta
--
Majd szeretnék vlami autót tuningolni de a kinézete direkt ilyen lepusztult szar lenne viszont a motor meg brutál :)
Én megfogadtam hogy nem tuningolom sehova gyári alkatrészen kívül.
Van egy Mercedes E osztályom, vettem rá 80.000ért gyári farokidomot, kb 1 centi magasságút, Gyári Mercedes-Benz AMG felniket és szerintem ennyi amit "tuningoltam".
Sokkal jobban tetszenek a gyári tuningok mint az ilyen 2000ftos csiri biri neoncső stb, de lehet azért mert nem is tuning kocsi igazából az E osztály hanem családi.
Ha lenne egy Golf vagy valami hasonló akkor lehet én is tuningolnám nemtudom, de akkor is szerintem egy AMG felnivel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!