Miért érzi magát menőnek egy "sufni tuningos" roncs
tulajdonosa (1-es golf, kockalada, suzuki stb. )?
Figyelt kérdés
Most komolyan,adott a hülyegyerek, van egy kb 200 ezret alig érő kocsija, amit feltuningol fél milláért, de a lehető legigénytelenebb módon(nagy kályhacső kipufogó, szines felni, mélyláda...)és azt képzeli, hogy egy BMW-ben ül, vagy nem tudom. Ja és közben jó hangosan hallgat valami szar zenét. Mit gondol, ez bejön a csajoknak, vagy bárkinek? Mert szerintem rohadt égő és szánalmas...
Aki ilyeneket csinál, az meg is érdemli, én amúgy sem vagyok az ültetés híve, pont azt szeretem a Ladában, hogy magas és sehol nem kell félni, hogy leér az alja, stb., de ha már mindenképp ültetni akarnék, azt rendes ültetőrugóval tenném. Ha valaki tuningol, az csinálja rendesen, normálisan, műbizonylatos alkatrészekkel és úgy, hogy meg is bírjon állni. Mellesleg láttam én már olyan BMW-st is, aki házilag gányolt félmegoldásokkal javította otthon a kocsiját, mert nem volt pénze cserealkatrészre, szerintem ez a "parasztvakításból veszek egy drága kocsit, amit aztán nem bírok fenntartani" felfogás sokkal gázabb, mintha valakinek mondjuk rendben van a kisebb értékű kocsija, de felrak rá egy nagyobb végdobot, mert jobban tetszik neki az öblös hang.
2013. jún. 11. 19:39
12/21 anonim válasza:
Tunningolt golf meg lada? Hülyegyerek ezek még autók!Rohadt égő és szánalmas az akinek csak egy suzukira futja?Nem mindenki született gazdagságba,tudod vannak emberek akik dolgoznak a pénzért,nem úgy mint egyesek!Mindenki olyan autót vesz amire futja.De egy pont egy golffal meg egy ladával van a bajod :) Biztos letoltak az útról.Ne haragudj de te vagy a szánalmas hogy így gondolkodsz!
2013. jún. 11. 19:57
13/21 anonim válasza:
Ezektől az 1-2-es Golfoktól én is hányni tudnék. :D Megveszi 200 ezerért a romot, rákölt még 300-at, ami után úgy néz ki az autó mint valami bazári szobor. Szánalom.
Közben meg 500 ezerért már normális 10-12 éves autókat lehet kapni, nem ilyen 30 éves roncsokat.
2013. jún. 11. 21:00
14/21 anonim válasza:
Ezek olyan dolgok amiket elfogadni kell, nem megérteni.
Ugyanígy nem értem azt aki több százezer forintért vesz biciklit vagy több millióért karórát vagy mondjuk 2 napot sorban áll egy új iphone-ért. Nekik ez jelent valamit,ő keresi meg rá a pénzt, így joga van rákölteni. Anno mikor még trabiztunk volt olyan ismerősöm aki egy 50 ezres trabantra költött 150-et,de legalább egyedi volt.
Meg kell érteni, hogy van akinek az autó nem csak egy használati tárgy,hanem ezzel fejez ki valamit esetleg valósítja meg önmagát.
2013. jún. 11. 21:48
15/21 anonim válasza:
Arról nem beszélve, hogy ezek a "30 éves romok" még 10-20 év múlva is autók lesznek, éppen azért, mert nincsenek túlbonyolítva és nem úgy vannak összerakva, hogy pár év múlva direkt szétessenek. Többen próbálkoztak már a családból a tíz év körüli autókkal, volt ezek között Renault, F Astra, B Omega, stb., de mindegyikkel több baj volt, mint az öregebb elődökkel, pedig nem műszaki analfabétákról van szó, akik két csavart nem tudnak meghúzni, ha arról van szó. Én 23 éves korom létemre a velem nagyjából egykorú kocsikat jóval többre becsülöm, pedig elég jól keresek, így simán megengedhetnék magamnak a kockámnál egy "nevesebb, mutatósabb" kocsit is.
2013. jún. 11. 22:14
16/21 A kérdező kommentje:
Akdtak néhányan, akiknek az olvasásértés komoly gondot jelent. Nem a ladával, meg a golffal van bajom, hanem a tuningos, túráztatós kölyökkel, aki ettől érzi magát "nagymenőnek." -.- Nagyapámnak is ladája van, egy haveromnak meg kispolája. remekül kiszolgálja őket(azért van, hogy bütykölni kell), mégsem hegesztenek bele kályhacsövet+spojler+ basszus.
2013. jún. 12. 14:05
17/21 anonim válasza:
Nincs azzal gond, ha teleaggatják mindenféle szharral a kocsit, mert akkor legfeljebb csak megmosolyogtatóak. Akkor van a gond, ha nekiállnak keménykedni másokkal az utakon.
Nem hinném, hogy ezek az emberek a sufnituningra több százezret költenének, épp az a lényeg, hogy minden olcsó legyen, százezerből már kész karácsonyfát varázsolnak a kocsiból.
2013. jún. 12. 14:24
18/21 anonim válasza:
Csak ezek a gagyi módosítások veszélyesek is, lehetnek. Gagyi légterelőket tesznek fel (szélcsatornáról nem hallottak, meg áeródinamikáró) instabilabb lesz tőle az autó, vagy megnövelik a fékutat akaratlanul, és nem is tud róla stb... A komoly tuning az szép, de azt tényleg szenvedélyből kell úzni, hiszen irdatlan pénzeket kell beleölni egy autóba, hogy igazán szép és egyedi legyen. Ez deficites mulatság, hiszen az autó sose fog annyit érni, mint amenyit belefektetnek.
2013. jún. 12. 15:00
19/21 anonim válasza:
Nem az olvasás értéssel van baj,hanem veled!
2013. jún. 12. 17:20
20/21 anonim válasza:
Az "olvasásértés" amúgy mit jelent? Ilyenről még nem hallottam. Olvasási készség van, esetleg szövegértés. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!