Nem megfelelő az oktatóm mit tegyek?!?!?!
Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja a kresz vizsgán túl vagyok elsőre ment 100 % lett, az oktató nagyon sok embert elvállalt , 3 szor tudtam csak menni vezetni mert nincs ideje...... bezzeg a pénzt van pofája kéregetni.... odaadtam neki már 50 ezret.Ő csak a pénzre megy??? mindig ara hivatkozik sok a tanulója.. így mégis mikorra fogok végezni -.-... nem tudom mit csináljak ha oktatót váltok akkor ugrott az 50 ezrem és az órákról rendszeresen késik 1 órát volt hogy nem is jelent meg.. mással is ilyen.2013. jún. 11. 07:39
1/5 anonim válasza:
Kérd vissza a pénzed, és keress másik oktatót. Ha nem adja vissza akkor fenyegesd meg a fogyasztóvédelemmel vagy mitudomén mivel.
2/5 A kérdező kommentje:
az első megbeszélés órán is csak a ő részét mondta el hogy mit kell fizetni azt nem hogy vizsgadíjak vannak azt mondta csak hogy összesen ennyi be kerül... és nem is volt valóság alapja.
2013. jún. 11. 07:48
3/5 anonim válasza:
Ha van igazolásod az átadott pénzről akkor kérd vissza. Ha meg nincs akkor fenyegesd meg hogy megvered (megveritek) és úgy kérd vissza. Utána keress másik oktatót.
4/5 A kérdező kommentje:
van igazolásom !
2013. jún. 11. 08:05
5/5 anonim válasza:
Nem kell fenyegetőzni veréssel meg hasonlók.
Bemész az autósiskolába, elmondod az ottani vezetőnek, hogy szeretnél oktatót váltani, mert a Józsi / Béla / Feri / Géza nem tud neked csak 2 hetente időpontot adni, megbízhatatlan, nem jön el az órákra. Ők adnak neked majd egy új oktatót a pénzt meg majd lezongorázzák egymás között és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!