Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Robogóm mitől ad magasabb...

Robogóm mitől ad magasabb fordulatszámon fülsüketítő sikító hangot?

Figyelt kérdés
Tegnap mentem vele még semmi baja nem volt. Ma reggel elindultam vele melóba, és már az első kilóméteren sikító hangot adott ki. Az erejéből is vesztett valamennyit, fullgázon is alig megy 40-el. Alapjáraton semmi, de amint meghúzom neki, rögtön elkezdi. A hang nem ékszíj lehet mert alacsony fordulaton, és gyorsabb tempónál nem hallatszik a hang, illetve az biztos hogy sokkal halkabb lenne. Gyorsabb tempónál nem, lassabb tempónál illetve fékezésnél/motorfékezésnél szintén fülszüketítő motorhang. És nem a kipufogó felőli oldalról jön, hanem a másik oldalról. Este töltöttem utána olajat ahogy szoktam (nem hagytam kifogyni). Lehetséges, hogy belefolyt valahova ahova nem kellene? Kérdeztem egy nagyjából hozzáértő embert, azt mondta sosem hallott még ilyet... Valaki valami ötlet? Nagyon fontos lenne, mert ezzel járok melóba és nem merek már vele elindulni haza, nehogy valami nagyobb baja legyen.

2013. jún. 5. 08:16
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy Piaggod van,ezt kínai motornál nem hiszem hogy ilyen sokáig kibírta volna :D Azoknál amint kifogy valami szitne meghalnak mert szar gyenge minőségüek
2014. jan. 26. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!