Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az 1999-2005...

Mi a véleményetek az 1999-2005-os Audi TT-rol?

Figyelt kérdés

2013. jún. 4. 19:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

1. válaszoló vagyok.

Igen, ültem ilyenben (történetesen unokatesómnak is ilyen kocsija van), és a 180cm-es magasságomhoz nekem kényelmetlen volt. Valahogy szűknek éreztem a helyet.

Rondát úgy értettem, hogy nekem nem tetszik (véleményt kérdeztek). Ha másnak igen, engem az nem zavar.

Drágának pedig tényleg drága, nem beszélve az alkatrész árakról. És a használhatóságot még csak szóba se hoztuk.

2013. jún. 5. 12:13
 12/14 A kérdező kommentje:

koszonom a válaszokat!!!

fogyasztasrol esetleg tudtok valamit?

2013. jún. 5. 14:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Itt utána tudsz nézni az egyes motortípusok szerinti fogyasztásnak. [link]
2013. jún. 5. 14:36
 14/14 Blinty666 ***** válasza:
53%

TT tulajonos vagyok !Hülyeség ,hogy kényelmetlen és az is hogy kicsi ,ugyan két személyes de van benne hely bőven ,a kagylóülései elképesztően tartják az embert a kanyarokban és nagyon kényelmesek .Megy mint a mérgezett egér .Viszont 2 millió alatt ami van az valószínűleg roncs .Kevés van belőle amit nem törtek még össze ,nekem is meg kellett néznem jópárat és csak elég húzós áron találtam olyat ami jó állapotban volt .Első autónak nem ajánlanám ,inspirálja az embert ,hogy lenehezedjen a jobblába :) ez sajnos gyakorlatlan vezetőknek baleset veszélyes .Számolni kell továbbá azzal is ,hogy sokat eszik még viszonylag normális stílus mellett is kajál 8 körül ,drága a fenntartás gondolok itt pl biztosítás,súlyadó ,ha valami elromlik szintén nem lesz olcsó ,gumiszett hozzá ha esetleg új abroncsok kellenének ...a nagy méret miatt nyugodtan számolhatsz 180-200 ezerrel /garnitúra .

Ha nem tántorítottalak el akkor fogadj meg 1-2 jótanácsot : Mindenképpen egy jó szerelővel kell elmenni megnézni ,legyen fényezés vastagságmérő és diagnosztika rendszer kéznél ,mindenképp olvastassátok ki a motorvezérlőből a valós kilóméterszámot illetve hibakódokat ,sok mindent meglehet belőle tudni ,érdemes minél újabb évjáratút keresni belőle 2004-5 körülit ,szervízkönyv !!!,alaposan bogarásszátok át a karosszériát és ne legyetek restek a motortérben sem levenni a műanyag burkolatokat törés/javítás után kutakodva .Ja és megvétel után legfontosabb teendők : Teljes vezérműszíj (görgők,szíj,feszítőpatron stb.) csere ,olajcsere .Ez os bennelesz közel 200-ba ,de ezeknek a kihagyása akár egy millióba is kerülhet.

Egyébként jómagam imádom az autót ,nem bánom ,hogy megvettem .

2013. jún. 16. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!