Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mz etz-be be tudok építeni...

Mz etz-be be tudok építeni xenont? H4es :D tudom hülye kérdés, de azért kiváncsi vagyok.

Figyelt kérdés

#lámpa #Xenon #ETZ #MZ ETZ #motor xenon
2013. jún. 3. 22:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is xenon ellenes vagyok,de csak azért mert sok az olyan idióta aki ész nélkül használja!Ezt onnan tudom mert majdnem volt emiatt balesetem,próbáld ki milyen kanyarba menni úgy hogy elveszted a látásod sötétben ,mert valami népművészeti agyagedény belexarik mindenbe és csak vakít vele.Ez a cucc nem játék!Nem hiába oltott az egyik elöttem lévő is szerintem!.
2013. jún. 4. 23:53
 12/12 A kérdező kommentje:
igaz igaz, de akk miért nem villogtak még soha rám? mert ha vakít akkor azért a másik is felnyomja a refit h kisüsse a szemem. 2012 tavasztól van benn, eddig még nem volt vele gond. a motor meg csak hobbycélra van, és viccképpen akarok bele xenont, meg jól is néz ki. de ha nem jutok hozzá olcsón, akkor hagyom, nem költök rá 20ezreket
2013. jún. 5. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!